Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2023

Γιατί καλέστηκε ο κ. Δενδιας σημερα στην Ιερουσαλήμ;






Πρέπει κάποιοι να έχετε υπόψιν σας αυτό το σενάριο, είναι μια πλοκή,καθολου αγνωση σε πολλους αλλα εχει καποιες λεπτομερεις που τις ακολουθώ στενά εδω και καιρο.


Οι "οδηγίες" από το Ισραήλ προς την χωράς μας είναι συγκεκριμένες(!)




Πόλεμος μερικών ημέρων Ελλαδος-Τουρκιας με εκατέρωθεν απώλειες και απόπειρα κατάληψης νησιών από τουρκικά αποβατικά στρατεύματα με το στοιχείο του αιφνιδιασμού. (Αυτό που ο Ερντογάν λέει «θα έρθουμε νύχτα», σηματοδοτεί όχι μόνο την ώρα αλλά και το στοιχείο του αιφνιδιασμού ως μέσο δημιουργίας τετελεσμένων, όπως και το νησί της απόβασης που δεν θα είναι τύπου Ίμια αλλά……. κατοικημένο. Σε κατοικημένο νησί ή νησιά μπαίνεις…… ξαφνικά, νύχτα, αιφνίδια.)

Η πολεμική αυτή αναμέτρηση είναι κανονισμένη και κάποιοι «Έλληνες» πολιτικοί συμμετέχουν ενεργά σε αυτήν και κάποιοι άλλοι είναι αδύνατον να μην την ξέρουν κ.Δενδια!!!

Το χειρότερο που θα μας σοκάρει θα είναι ο προδοτικός ρόλος Ελλήνων κυβερνητικών αξιωματούχων τις ημέρες εκείνες που θα δεχθούν, συνειδητά, να πάμε σε πόλεμο με την Τουρκία και όσα συμφωνηθούν στην συνέχεια για να εξυπηρετηθούν αμεικανοισραηλινα συμφέροντα.

Σχεδιάζουν με ακρίβεια διαβήτη πότε θα γίνει αυτή η πυροδοτουμενη από το Ισραήλ σύγκρουση και που.

Σχεδιάζουν με ακρίβεια την…#αφορμή!

Και την αφορμή θα βάλουν την Ελλάδα να την δώσει, έτσι δεν είναι κ.Δενδια;

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι θα βάλουν «ξένοι ανώτεροι αξιωματικοί ειδικών επιχειρήσεων» την Ελλάδα να υπερασπιστεί τα δικαίωμα της για επέκταση των θαλάσσιων συνόρων την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός του Ισραήλ με έκτακτο διάγγελμα του θα τονίζει την σημασία αυτοάμυνας της χώρα του.... έναντι όχι μόνο του Ιραν!!

Ήδη προετοιμάζουν το έδαφος για κάτι τέτοιο, ο ισραηλινός πρωθυπουργός τονίζει συνέχεια στις δηλώσεις του το..... δικαίωμα αυτοάμυνας του Ισραήλ.

Πως αποκτά ο IDF αυτό το δικαίωμα...;;;;

Με ένα φαντασμαγορικό χτύπημα στην καρδιά του Ισραήλ, στρατιωτικό ή τρομοκρατικό.
Η Ισραηλινη επιθεση στο Ιραν ( την Συρια, τον Λιβανο και το Ιρακ) που θα αναγκασει την διεθνη κοινοτητα να ανακυρΗξει την εναρξη του 3 Π'Π θα την βαφτισουν: #ΠΡΑΞΗ_ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ (!!!)

Αυτό λοιπόν που έγινε και στην πρόσφατη σύγκρουση Αρμένιας-Αζερμπαϊτζάν ήταν η Αρμενία να βγει ταπεινωμένη και εδαφικά ζημιωμένη, με τους Αρμένιους να διαδηλώνουν κατά της κυβέρνησης και της προδοσίας του Ναγκορνο-Καραμπαχ.

Έχουμε πολεμικές αναμετρήσεις «copy paste» σε διαφορετικά σημεία του χάρτη με ίδια κατάληξη, που αποκαλύπτουν την ταυτότητα αυτών που τις συντάσσουν, τις εκτυπώνουν και τις διανέμουν προς εφαρμογή όλα αυτά τα χρόνια.

Και το Ισραήλ, κ.Δενδια, στενός σύμμαχος του Μπακού, πυροδότησε τον πόλεμο ανάμεσα στις δυο χώρες δίνοντας στο Μπακού μέρος του Ναγκορνο Καραμπαχ σε αντάλλαγμα ισραηλινές στρατιωτικές βάσεις και το βασικότερο……………….;;;;;

Δίνουν την δυνατότητα πολλαπλών στελθ Ισραηλινών χτυπημάτων στην επικράτεια του Ιραν από τα βορειοδυτικά της Τεχεράνης, όταν αυτό αποφασιστεί.

Αυτό δηλαδή που είδαμε προχθές σε μικρή κλίμακα και ακόμη ψάχνονται στην Τεχεράνη πως και από που τους χτυπήσαν.


Να τους βοηθήσουμε όμως σε αυτό το σημείο, γιατί αυτά που έγιναν στην χθεσινή επίθεση στο τσακ τα προλάβαμε.

Εννοώ ότι ώρες πριν τα ορφανά χτυπήματα σε ιρανικές εγκαταστάσεις, ανέβηκαν κάποια στοιχεία στον λογαριασμό μου που αποκαλυπταν κάποιες… προθέσεις :













Κατάλαβες για ποιο λόγο στηρίζει το Ισραήλ το Αζερμπαϊτζάν και υπάρχει αυτή η στενή συμμαχία εβραίων μουσουλμάνων...; γιατί το έβαλε σε πόλεμο με την Αρμενία και ότι η Αρμενία θα επιχειρήσουν να χάσει και αλλά εδάφη σε νεα συγκρουση….ίσως να μην συνορεύει καν με το Ιραν και να σβησουν τα 44χλ
συνορων μεταξυ τους.

Μόνο που το αντάλλαγμα στο σιτικό Αζερμπαϊτζάν και το δικτατορικό καθεστώς του θα κάψει την χώρα στο μέλλον, γιατί η συνεργασία με το Ισραήλ είναι όπως η συνεργασία κάποιων εβραίων κρατουμένων που για να γλιτώσουν την ζωή τους δούλευαν στους φούρνους, όχι κάποιας γερμανικής γειτονιάς αλλά στους φούρνους του Άουσβιτς.

Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας με το ναζιστικό καθεστώς ήταν αργότερα, όταν έχαναν τον πόλεμο, να εκτελεστούν για να μην υπάρχουν μάρτυρες των φρικαλεοτήτων των ss.

Αυτό λοιπόν που έπαθε η Αρμενία, αυτό ετοιμάζουν οι αμερικοναοΙσραηλινές υπηρεσίες και στην Ελλάδα.

Το ίδιο κοστούμι αφέντη μου μας έχουν ράψει.

Η «ελληνική» κυβέρνηση μας έβαλε σαν χώρα απέναντι από την Ρωσία, προσπαθεί να μας εμπλέξει με κάθε τρόπο στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο, αδειάζουμε νησιά από πολεμικό υλικό που ούτε σφαίρα δεν έπρεπε να φύγει, προετοιμάζονται απώλειες εδαφών και εθνικής κυριαρχίας, κυοφορούνται πρωτοφανείς ελλείψεις χρήματων και αγαθών για όλα τα νοικοκυριά της Ελλάδος και μέσα από τις εκλογές ζητούν την… συγκατάθεση μας για όλα αυτά.

Και υπάρχουν ακόμη και τώρα αυτοί που τους χειροκροτούν όρθιοι.

Ένας πόλεμος, όσο και αν τον έχεις προγραμματίσει αρχίζει όταν θέλεις αλλά δεν τελειώνει όταν θέλεις.

Σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι της ανθρωπότητας όπως διαπιστώνουμε έχουμε πολλούς προδότες στην διακυβέρνηση της χώρας που είναι γεμάτοι σκάνδαλα και εγκληματικές αποφάσεις εναντίον όλων των Ελλήνων…που είναι από παντού πιασμένοι, εκβιαζόμενοι, που είναι σε ρόλο κατασκόπων.

Αυτές οι αποφάσεις που έλαβαν και θα λάβουν οι «ελληνικές» κυβερνήσεις και τα κυβερνητικά σχήματα τους επόμενους μήνες θα στιγματίσουν την πορεία του ελληνικού έθνους και θα αμαυρώσουν ιστορία μας.

Σκέψου ότι αυτές οι κρίσιμες αποφάσεις θα παρθούν από εξαγορασμένους πολιτικούς και από «ισραηλινούς κατάσκοπους». Οι επιπτώσεις στην ζωή μας θα είναι…..Χολιγουντιανές Αυτοί που μας έβαλαν απέναντι στην Ρωσία, δεν θα διστάσουν να μας βάλουν απέναντι στην Τουρκία.

Και έπειτα σχεδιάζουν να μας κάψουν χρησιμοποιώντας μας ως ανάχωμα που θα ανακόψει την κάθοδο της Ρωσίας στην Μεσόγειο.

Για αυτό τα γαλλικά Ραφαλ, για αυτό οι γαλλικές φρεγάτες!!.

Αυτό δηλαδή που έκαναν και με την Ουκρανία, την έπιασαν με δόκανο, την παγίδεψαν και έπειτα την πήγαν στην φωλιά της αρκούδας να παίζει μαζί της και να μένει απασχολημένη.
Υπάρχει και μια πληροφορία, αυτή δεν είναι δική μου.
Θα προσπαθήσουν να προωθήσουν ως Ζελένσκι της Ελλάδος τον …Ανδρουλάκη.

Αν πουθενά ακούσουμε να ηγείται κάποιου σχηματισμού ανάγκης , αν τα φέρει έτσι η κάλπη ή η τύχη, τα εγκλήματα του Μητσοτάκη τα 3, 5 αυτά χρόνια θα είναι πταίσματα μπροστά σε όσα ξένα συμφέροντα θα υπερασπιστεί ο Ανδρουλάκης.
Όπως μου είπε χαρακτηριστικά «αν συμβεί κάτι τέτοιο θα παρακαλαμε να επιστρέψει ο Μητσοτάκης» οπότε καταλαβαίνεις που έχουμε μπλέξει, σε πολίτικές σκυλες και Χάρυβδες.

Και αν θυμάσαι, ο Ανδρουλάκης ήταν το πρώτο εκείνο πολιτικό πρόσωπο που πήγε να παγιδευτεί το κινητό του, με αναφορά στο όνομα του ξεκίνησε το…. ελληνικό “Watergate”.

Να συνοψίσουμε, ο κ. Δενδιας επιλεγεί, μάλλον τον καλούν να επισκεφτεί το Ισραήλ ανήμερα της........ επετειου των Ιμίων.

Έχει σημασία αυτή η λεπτομέρεια, αυτός ο συμβολισμός έχει γιγάντια σημασία που θα περάσει αθόρυβα, ειδικά αν λίγο μετα μας πει ο κ.Δενδιας, ο εκπρόσωπος τύπου ή ο ίδιος ο Μητσοτάκης, (μετα και από παρότρυνση του κ.Μπλινκεν, που κατά "σύμπτωση" θα είναι σήμερα αύριο στη Ιερουσαλήμ) «Αποφασίσαμε ως υπεύθυνη κυβέρνηση να ασκήσουμε το δικαίωμα μας σε μέρος του νότιου Αιγαίου ή σε όλο το Αιγαίο και να επεκτείνουμε τα ν.μ στα εθνικά θαλάσσια σύνορα μας».

Για αυτό εκτιμώ ότι καλέστηκε σήμερα ο κ. Δενδιας στην Ιερουσαλήμ, να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες της έκτακτης αυτής ανακοίνωσης που θα προσπαθήσουν να ανακοινώσουν στο ελληνικό λαό λίγο πριν τις εκλογές και φυσικά να κανονιστούν οι επιπτώσεις σε θάλασσα αέρα και στεριά.

Ανακοίνωση επέκτασης συνόρων που στην αρχή θα κάνει να νιώσουν κάποιοι υπερηφάνεια, στην συνέχεια όμως όλοι θα δούμε και θα νιώσουμε τι έστησαν πίσω από την πλάτη μας Έλληνες, ούτε τούρκοι ούτε Γερμανοί…Έλληνες!
Εθνική ντροπή και ταπείνωση….. σαν 10 Ίμια μαζί!!




  

Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου