Τετάρτη, Φεβρουαρίου 08, 2023

Και αν τα δύο 7αρια στην Τουρκία είναι οι 2 πρωτοι «πάσσαλοι» των δυτικών συνόρων του... Κουρδισταν;

 








Μηπως τελικά ο σεισμός δεν έπληξε τα σύνορα Συρίας- Τουρκίας;

Τι ομως να σημαίνει αυτό, που μπορει να χτυπησε ο εγκελαδος αν οχι εκει;

Θέλω  να αφήσω κάποια στοιχεία από αυτά που κατά καιρούς ανεβαίνουν στον προσωπικο μου λογαριασμό και ισχυριζομενος οτι ηταν ενα τρομοκρατικο χτυπημα ανευ προηγουμενου.

Νιώθω την αναγκη να αφήσω κάποια στοιχεία και αν γίνεται να είσαι ευγενικός μαζί τους, δεν ξερω να τα λεω σωστα ή να τα γραφω οπως πρεπει αλλά ίσως ενισχύσουν αυτό που πολλοί πιστεύουν και εκεί έξω, ότι ο σεισμός ήταν μια στυγνη  τρομοκρατική ενέργεια απο αυτες που μας εοχυν συνιθησει τα τελευταία 20 χρόνια.

Ηταν ενα γεωφυσικο χτυπημα τεχνολογικα εξελιγμενο.

Παρακάτω είναι μερικά stories  που γράφτηκαν στις 15 Ιανουάριου και περιεγραφαν  τον νο1 στόχο που τέθηκε από τους γνωστούς- αγνώστους στα τέλη του 2022.

Διάβασε τα  αν μπορείς και κράτα οσα ισως δεν εχεις ακουσει.

Θα διακρινεις οτι στις 31 Δεκεμβρίου  δόθηκε ο νέος μεγάλος στόχος για το 2023 και αυτός είναι  η παρανοϊκή απόπειρα επιτάχυνσης γεγονότων που θα οδηγήσουν στην δημιουργία του…. Κουρδιστάν και πιο περα, στον τριτο γενικο και παγκοσμιο πόλεμο

Και μετα από μερικές ημέρες από αυτά που είπαμε τότε, έχουμε δυο σπάνιους σεισμούς, σαν 300 ατομικές βόμβες,  σε έδαφος που εδώ και 200 χρόνια δεν έχουν δώσει αφορμή!

Το ζητούμενο λοιπόν είναι,  μηπως το χτύπημα έγινε  στα γεωγραφικά όρια του… Κουρδιστάν για όσα φέρνει μία καταστροφή μετα;

Πείνα, ελλείψεις δυστυχία, απογοήτευση,  διάθεση για επανάσταση, ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τους Κούρδους, για τον πόνο τους, το ότι δεν έχουν κράτος, πιεση για δημιουργια κρατους που ομως θα πρεπει να παρουν εδαφη απο τεσσερα αλλα κρατη και πως θα γινει ειρηνικα και με την χρηση διπλωματιας κατι που μονο με πολεμο και εκβιασμους κατορθωνεται......με καταλαβαίνεις;

Δηλαδή κάποιοι ετοιμάζονται να εργαλοιοποιησούν την καταστροφή και φαίνεται να είναι αυτοί οι δολοφόνοι που την προκάλεσαν και που κάποια στιγμή πρέπει να δικαστούν για εγκλήματα κατά της ειρήνης και κατά της ανθρωπότητας.

Για να δούμε αν όντως είναι έτσι τα παραπάνω,  θα περιμένουμε τους επομένους μηνες να εξετασουμε αν θα δρομολογηθούν εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή των δυο 7αριων που θα μιλάνε ανοιχτά ή θα υπονοούν την ανάγκη δημιουργίας του Κουρδιστάν.

Αν θα εοχυμε σοβαρες εξελιξεις στα 4 αυτα κρατη.

Που θα ζητανε π.χ την βιαη ανατροπη καθεστωτων σε Συρια ή Τουρκια ή και στα δυο.


















Και μετα από όσα διάβασες,  πριν το χτύπημα,  τι αίσθηση  σου αφήνει το χτύπημα του εγκέλαδου στην Τουρκία;

Ήταν μια σύμπτωση…η μανία της φύσης  ή μια καλοστημένη δολοφονία αμάχων,  εκβιασμός κάποιων ανυπότακτων πολιτικών και δρομολόγηση πρωτοφανών εξελίξεων στο εσωτερικό της Τουρκίας και  της Συρίας;

Κατά σύμπτωση πάλι διαβολική μερικές ημέρες πριν το «τυφλό» χτύπημα του εγκέλαδου  είχαμε μαζική επίθεση σε κάποιες εγκαταστάσεις του.. Ιραν. 



Μέσα σε μερικές μόνο ημέρες χτυπήσαν τρία από τα τέσσερα κράτη  που θα πρέπει να παραχωρήσουν εδάφη για το Κουρδιστάν στην συνθήκη των Σεβρών.

Ιραν, Συρία και Τουρκία, και χτύπησαν το κάθε κράτος ξεχωριστά και εκεί που πονάει.

Άλλο ένα μένει…το Ιράκ.

Όχι ότι τέλειωσαν με τα αλλά τρία αλλά καταλαβαίνεις.

Κλείνω με την εικόνα παρακάτω.

Κάποτε κυκλοφόρησε στην google map τα γεωγραφικά όρια που θα έχει το κράτος του..... Κουρδισταν.





Έπιασα και τοποθέτησα προσεγγιστικά τα επίκεντρα των δυο 7αριων

Είναι με ανατριχιαστική ακρίβεια κοντά έως πάνω στα…………. δυτικά σύνορα του Κουρδιστάν.

Να το πούμε αλλιώς διοτι ίσως γινει πιο προσιτο....!

Θα λέγαμε πως αυτοί οι δυο τεράστιοι σεισμοί είναι οι «Πάσσαλοι»(!!!) των δυτικών συνόρων που αργότερα θα τοποθετήσουν οι «σύμμαχοι» μας στην Τουρκία.

Αυτοί που δεν δίστασαν να σκοτώσουν σε μερικά λεπτά  χιλιάδες κόσμο, παιδιά, νέους γέρους αύριο θα τους πουν "να ορίστε έχετε κράτος, θα το ανοικοδομήσουμε εμείς θα χρεωθείτε εσεις και για τα επόμενα 200 χρόνια  σε εμάς και θα μας χρωστάτε πολλές πολλές χάρες!"

Οι «σύμμαχοι» της Ελλάδος είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ειρήνη, την ασφάλεια και την παγκόσμια σταθερότητα.













Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου