Παρασκευή, Ιανουαρίου 27, 2023

Το ολοκαύτωμα δεν ξεκίνησε στο Άουσβιτς, εκεί τέλειωσε




 

Το ολοκαύτωμα και η συστηματική εξόντωση ανθρώπων οποιασδήποτε ηλικίας δεν ξεκίνησε στο  Άουσβιτς, ούτε στο  Μπούχενβαλντ, ούτε στο Νταχαου, ούτε στο Σομπιμπορ ούτε στα υπόλοιπα στρατόπεδα θανάτου.  

Εκεί τέλειωσε!

Αντίθετα ξεκίνησε πρώτα με λόγια, με δηλώσεις,  με ανακοινώσεις, επειτα με διαχωρισμούς, με την νύχτα των κρυστάλλων,  και τέλος με πρακτικές ταυτοποιήσης όλων των εβραίων των κατεκτημένων περιοχών.

Απαγορεύσεις κυκλοφορίας και…λοκνταουν όσων είχαν το κιτρινο αστέρι στο πέτο.

Όσοι είχαν αστέρι στο πέτο δεν μπορούσαν να πάνε σινεμά, σε μουσικές σκηνές, στην όπερα, όλες αυτες οι παροχες απο ενα σημειο και μετα ήταν για τους μη εβραίους και για όσους είχαν αποδεχθεί το ναζιστικό καθεστώς.

Η είσοδος στο σινεμά επιτρεπόταν σε όσους είχαν το «green pass» της εποχής εκείνης, και αυτό ήταν η αποδοχή του ναζισμού, η  συνεργασία μαζί του,  η σιωπή  μπροστά σε αυτό και η άγνοια όσων κάνει.

Το κίτρινο αστέρι στο πέτο,  η καταγραφή και η ταυτοποίηση μιας συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων από τις υποδουλωμένες τοπικές αρχές….. προηγήθηκαν του Άουσβιτς.

Πρόσεξε αυτή την λεπτομέρεια…. προηγήθηκαν του Άουσβιτς!!! Ήταν μέρος της διαδικασίας εξόντωσης συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων!!

Η ταυτοποίηση, ο διαχωρισμός και οι απαγορεύσεις ήταν η αρχή που οδήγησε στους μαζικούς θανάτους στα στρατόπεδα συγκεντρώσεις.

Η ταυτοποίηση φιλε μου, αυτό ξεχώρισε τον εβραίο από τον Γερμανο, η στάμπα, η ταμπέλα…η πίστη…..αυτό ξεχώρισε αυτόν που θα ζήσει και αυτόν που θα πεθάνει, αυτόν που θα έχει παροχές και πρόσβαση σε υπηρεσίες και αυτόν που δεν θα έχει και θα είναι απομονωμένος και καταδικασμένος να πεθάνει.

Η ταυτοποίηση… εκεί αναγεννιέται το τέταρτο ράιχ, η φιλοσοφία του εκεί φωλιάζει, τα μέλη του καθεστώτος του Νταβός που ανήκουν στην αφρόκρεμα της κοινωνίας(σύνδρομο Αρίας φυλής)  αυτό θα απαιτήσουν από όλους μας, την ταυτοποίηση μέσα από τα προσωπικά στοιχεία της ταυτότητας μας.

Και μέσα από την ταυτοποίηση με το νέο αυτό Ράιχ θα γίνει και ο διαχωρισμός μας, πολύ πιο εύκολα από όσο το έκανε ο Χίμλερ, πολύ πιο εύκολα από ότι το οργάνωσαν τα SS.

Παράδειγμα για τον Χίτλερ οι εβραίοι έλεγαν ότι ήταν επικίνδυνοι γιατί είχαν επιχειρηματικό μυαλό και θα αλλοίωναν-κατακτούσαν ένα κομμάτι μεγάλο της οικονομία του Βερολίνου.

 Για το ευρωπαϊκό καθεστώς επικίνδυνοι είναι όσοι π.χ. δεν αποδέχονται ένα πειραματικό σκεύασμα ή  δεν εφαρμόζουν τα παρανοϊκά μέτρα και τις αποφάσεις κατά της κλιμ. αλλαγής.

Οπότε μην κοιτάς τι έγινε στο Άουσβιτς, το είδαμε πολλές φορές, και τα συστημικά μέσα μένουν μόνο στην φρίκη, δεν ρίχνουν φως στο το τι οδήγησε στην φρίκη, οπότε δες τι οδήγησε σε αυτό και με ποια διαδικασία έφτασαν να φτιάξουν  θαλάμους αερίων και ομαδικούς τάφους.

Δεν μισούσαν τους Εβραίους μόνο, δεν εξολόθρευσαν μόνο Εβραίους,  μισούσαν και έστειλαν στα αέρια όσους διαφωνούσαν με το καθεστώς, όσοι δεν υποτάχθηκαν στο Ράιχ, όσους δεν σήκωναν το δεξί χέρι να χαιρετήσουν.

Και όλοι οι κρατούμενοι είχαν τυπωμένο ανεξίτηλα  έναν αριθμό στο χέρι, από την στιγμή που περνούσαν τις πύλες του στρατοπέδου ήταν πλέον νούμερα και όχι άνθρωποι έπαυαν να έχουν όνομα, προσωπικότητα, θέλω ηλικία, επάγγελμα… , παρελθόν, μέλλον

 

Η ευρωπαίοι πολίτες ξέχασαν τι οδήγησε στο ολοκαύτωμα και πως άρχισε, κοιτάνε μόνο στο πως τελείωσε και ξεγελάστηκαν

Αλλα και οι Ευρωπαίοι ηγέτες είναι αποφασισμένοι να επαναλάβουν την ιστορία.  

Αυτά είναι τα νούμερα του 4ου Ράιχ στην κατοχική Ελλάδα μεχρι χθες.




Το ποσοστό που επέλεξε συνειδήτα και όχι εκβιαστικά τον διαχωρισμό και τις απαγορεύσεις, τις παροχες και τις ανεσεις, σαν άλλοι Βερολινέζοι, ίσως να μην είναι τα 7/10 των Ελλήνων, αλλά όποιο και αν είναι, είναι το ποσοστό της ντροπής.   

Πάνω εκεί πάτησε το ελληνικό καθεστώς και απομόνωσε, απαγόρευσε, απαξίωσε, απέκλεισε,  κυνήγησε, εξαθλίωσε, περιθωριοποίησε και τιμώρησε με πρόστιμα όσους δεν το αναγνώρισαν.

Οι δόσεις αυτές ήταν ψήφος εμπιστοσύνης στο 4ο Ράιχ, το ψηφιακό,  και το 7 εκατομμύρια αποδοχές είναι καταστροφικό νούμερο που δειχνει τι θα γινει στην συνεχεια και τι δυναμη απεκτεισε στην Ελλαδα. 

Γιατί αν αύριο με τα αντίστοιχα αντίποινα, εκβιασμούς  και απειλές μας ζητήσουν την πλήρη ταυτοποίηση μας με το καθεστώς και την φιλοσοφία του, το ποσοστό θα ήταν πάνω από το 70%.

Και αφού υποκύψει το 70%,  ευκολα διαχωρίζεται ελεγχεται και απομονώνεται από το 30%.

ή εξωντονεται.!!

Πολυ εύκολα μετα, τα 3.000.000 τα πας σε…. «θαλάμους αερίων» που για το 70% η ύπαρξη τους είναι μια θεωρία συνομωσίας κάποιων ψεκασμένων…!

Τότε στο κατοχικο Παρίσι, μέλη ακόμη και της  γαλλικής αντίστασης θεωρούσαν ως συνομωσία την ύπαρξη θαλάμων αεριών και την θανάτωση ανθρώπων σε φούρνους.

Όσο περνούσε το διάστημα υπήρχαν φήμες που δεν ήθελαν να τις πιστέψουν.

Μέχρι που κάποιοι, κάποια στιγμή συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν εκεί για να δουν τις …φήμες.

Είναι ανατριχιαστική η ομοιότητα του έτους 1940 με όσα ξεκινήσαν το 2020 και ίσως έχουν την κορύφωση τους στο έτος 2025, αντίστοιχα με το 1945.

Πάντως ο Χίτλερ δεν θύμωσε τόσο με τους αντιστασιακούς και τους αντάρτες που έφθειραν τις γερμανικές δυνάμεις στις κατεχόμενες χώρες,  όσο με τους Γερμανούς πολίτες και αξιωματικούς που ενώ αποδέχθηκαν το καθεστώς στην αρχή, στην συνέχεια είδαν το άσχημο του πρόσωπο του  και αλλάξαν στρατόπεδο αλλά ήταν…. αργά.

Την συγκατάθεση τους την είχαν δώσει πολύ πριν για να την άρουν τωρα, αλλωστε οι περισσοτεροι διπλα τους ειτε συνέχιζαν να στηρίζουν το καθεστως είτε σιωπουσαν απο φοβο.

Την συγκατάθεση τους την είχαν δώσει πολύ πριν,  τότε που δεν κατάφεραν να αναγνωρίσουν την ευδιάκριτη ελλαττωματική ψυχική κατάσταση και τις απόλυτα ιδιοτελείς  προθέσεις εντος παραφρωνα που τους ζήτησε να του εμπιστευθούν την διακυβέρνηση της χώρας, με αποτελεσμα αργοτερα να  τους παραχώρησει μία χώρα αγνώριστη από…τους βομβαρδισμούς.

Όλοι αυτοί πίστεψαν ότι ήταν υπεύθυνοι πολίτες στηρίζοντας ένα καθεστώς που τους έταξε ανάπτυξη, επενδύσεις,  δουλειά, βλέπεις από τον καιρό εκείνω τα μοναδικά κριτήρια ψήφου της πλειοψηφίας  ήταν το ατομικό συμφέρον.

Αυτό όμως, όλοι ξέρουμε, λίγα χρόνια μετα που οδήγησε, το ξέρουμε όλοι αλλά δεν το θυμόμαστε όλοι, δεν το συνειδητοποιούμε όλοι. 

 

 

 

 

 

 

 

Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου