Πέμπτη, Ιανουαρίου 26, 2023

Το ζητούμενο ειναι για λογαριασμο "Ποιών" το έκανε

 





Το ζήτημα δεν είναι αν παρακολουθούσαν «υψηλούς αξιωματούχους», Ούτε ότι έχουμε στην διακυβέρνηση της χώρας τρομακτικούς ψεύτες και υποκριτές  που δημόσια και κατάμουτρα δίχως ντροπή και συναίσθηση μας φλομώνουν με ψέματα και αυτοαναιρούνται με κάθε ευκαιρία,  λένε και ξελένε,  αποδεικνύοντας ότι δεν υπολογίζουν στο ελάχιστο την κρίση του κόσμου.

Για να φτάνουν να λένε τόσα χοντρά ψέματα κατάμουτρα και δημόσια, να είναι τόσο κυνικοί στην οθόνη απέναντι μας, σε εκατομμύρια συνειδήσεις,  αντιλαμβάνεσαι σε τι εκτίμηση έχουν τη νοημοσύνη και την κρίση μας, πόσο ακαταδίωκτοι αισθάνονται και φυσικά πόσο μπλεγμένοι είναι.

Έχουν φτάσει σε τέτοιο βαθμό κυνισμού και ενοχής που όχι μόνο δεν μας υπολογίζουν αλλά είναι ικανοί να προκαλέσουν πολύ χειρότερα πράγματα, τρομακτικά  ζημιογόνα για τα εθνικά μας συμφέροντα και εμάς τους ίδιους ώστε να γλυτώσουν το τομάρι τους.

Το ξαναλέμε και πάλι,  κάποιοι στην κυβέρνηση γνωρίζουν την συμφωνία στο Αιγαίο και πως αυτή θα έρθει και δεν διστάσουν να δημιουργήσουν αυτές τις συνθήκες εις βάρος εσένα εμένα, όλων μας.

Θα τους βολέψει πολύ γιατί είναι για πολλάκις ισόβια, κυβέρνηση αντιπολίτευση  με όσα έχουν κάνει και δεν έχουμε μάθει ούτε το 1/1000

Οπότε το βασικό θέμα ποιο είναι.

Όχι αν παρακολουθούσαν κυβερνητικούς ο Μητσοτάκης και η παρέα του αλλά για λογαριασμό…. ποιων το έκαναν.

Ποιοι άκουγαν, τι άκουγαν και αν μετα εκβίαζαν με βάση τα όσα άκουγαν.

Εκτός και αν πιστέψεις ότι έχει την ευφυΐα ή την ανάγκη ξαφνικά ο Μητσοτάκης να παρακολουθεί τους δικούς του.

Οι κανόνες της ΝΔ είναι όπως μιας αγέλης, μεταξύ τους μισιούνται αλλά υπάρχει συσπείρωση πάνω από το νεκρό θήραμα…δηλαδή όταν υπάρχει σωστό κίνητρο(χρήμα, αναλήψεις έργων, χρηματοδοτήσεις κλπ)

Οπότε το κεντρικό ζήτημα που κάνεις δεν τολμάει να θίξει από τους βουλευτές όλων των κομμάτων και δεν της αντιπολίτευσης που υποτίθεται κάνει τις καταγγελίες,  είναι ότι για λογαριασμό ποιου έγιναν οι παρακολουθήσεις με το………Ισραηλινό σύστημα Predator.

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση οι Ισραηλινές υπηρεσίες να επέβαλαν στους χρήσιμους ηλίθιους της κυβέρνησης  κάποιες… επισυνδεσεις;

 Υπάρχει ελληνική υπηρεσία που να παρακολουθεί την μισή κυβέρνηση;

Από μικροί μαθαμε ότι οι υπηρεσίες κατασκοπείας ενός κράτους δραστηριοποιούνταν στο εσωτερικό ενός….εχθρικού κράτους.

Και λέγονται κατάσκοποι, μυστικοί πράκτορες παρακολούθησης όπως θες πες τους.

Οπότε είναι εύλογο το συμπέρασμα ότι κάποιοι στην κυβέρνηση είναι κατάσκοποι ισραηλινών υπηρεσιών και είναι στην θέση αυτή για να εξυπηρετήσουν τα…Ισραηλινά συμφέροντα.

Αυτό, εάν συμβαίνει, λέγεται προδοσία.

Το Ισραήλ έχει πολλά οφέλη να μας βάλει την κατάλληλη στιγμή σε πόλεμο με την Τουρκία, γιατί ενεργοποιείται αυστηρά μία συνθήκη για να το κάνει αυτό έστησε το project  ενός αγωγού east med που το μόνο του όφελος ήταν να ανέβει το θερμόμετρο και να πιάσει η χύτρα του Αιγαίου  συγκεκριμένη θερμοκρασία και λίγο πριν την πολεμική έκρηξη.

Οι ξένες υπηρεσίες που μας πάρουν κατασκοπευτικό υλικό αυτές θα τσιμπήσουν την φλόγα λίγο πιο ψηλά και…μπουμ κα κάνεις δεν θα ξέρει ότι ισραηλινοί Τζειμς Μποντ έβαλαν τις δυο χώρες σε πόλεμο.

 Αυτή τη συνθήκη έχει ανάγκη το Ισραήλ όταν θα ξεκινήσει τις αστραπιαίες παρεμβάσεις του σε  Συρία, Λίβανο, Ιραν και δεν θα αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους όταν παρουσιαστούν οι ευκαιρίες όποια κυβέρνηση και να έχουμε.

Πάντως δεν σου κάνει εντύπωση ότι κάνεις δεν ασχολείται με το ενδεχόμενο να είναι πίσω από τις παρακολουθήσεις οι Ισραηλινές υπηρεσίες και να είχαν μπροστινούς τους δικούς μας;


Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου