Δευτέρα, Ιανουαρίου 23, 2023

Είμαστε οι μοναδικοί μάρτυρες κατηγορίας όσων... ζήσαμε

 




-ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ-


Newsit.gr Μάρτιος του 2020






Τρία χρόνια κλείνουμε από το σημείο εκείνο που η ζωή μας θα αλάλαζε δραματικά.

Την αλλάξαν αυτοι δραματικά.

Θυμάσαι ότι δεν μπορούσαμε να βγούμε έξω από το σπίτι μας για μια βόλτα ούτε με τα πόδια, δεν μπορούσαμε  να πάμε με το αμάξι ή το ποδηλατο στην παραλία, το θυμάσαι;

Με βάση το πρωτόκολλο που εφαρμοστηκε αναγκαστικά και απο...κοινου, θυμασαι οτι απαγορευοταν να πάμε για ψάρεμα ή  κυνήγι;

Πρέπει να τα θυμομαστε ολα, το παρελθον δειχνει καλυτερα το μελλον καπο ότι  το σημερα.

Δεν λέω να ζούμε στο παρελθόν αλλά δεν πρέπει να ξεχάσουμε τιποτα από όσα έγιναν, ποιοι τα εκαναν, τι θέση ή αξιωμα ειχαν και φυσικα ποια μεσα προπαγανδας  χρησιμοποιησαν γιατι ετοιμαζονται να το ξανακανουν.

Είναι η προσφατη ιστορία μας φιλε μου, που στο μελλον τα σχολικα  βιβλια θα την εχουν τονισμενη με bold, είμαστε ηδη μέρος της και είναι από τις πιο μαύρες σελίδες  στην ελληνική αλλα και παγκόσμια ιστορία.

Αυτές οι εκλογές δεν θα είναι σαν τις άλλες.

Αυτές τις εκλογές όσοι εφαρμόσατε τυφλά τα πρωτόκολλα από το εξωτερικό, όσοι συναινέσατε σε αυτα, οσοι τα χειροκροτησατε και ακομη το κανετε,  θα πρέπει να πάρετε ότι σας αξίζει.

Γιατί η δικαιοσύνη ξέχασε ή μάλλον κάνει πως δεν βλέπει ή βλέπει επιλεκτικά.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε οτι ζουμε σε μια "εποχη Αουσβιτς",  γιατί είμαστε οι μοναδικοί μάρτυρες κατηγορίας όσων ζήσαμε και είδαμε(πολλοι κανουν πως δεν ειδαν & δεν ακουσαν τι εφαρμοστηκε τοτε και απο ποιους ή συνεργάστηκαν με το καθεστως)  όλο αυτό το διάστημα της παράνοιας, αποφάσεις και μετρα που ειχαν τεραστιες, μαλλον ανυπολογιστες επιπτωσεις σε ατομικο ή οικογενειακο επιπεδο, σε μικρους και μεγαλους, σε πλουσιους ή φτωχους, σε ιδιωτες ή δημοσιους υπαλληλους.

Γιατί έχουν έρθει ή σύντομα θα έρθουν νέα αυστηρά πρωτόκολλα προς εφαρμογή, για νεες υποθεσεις,  από τους καλοπληρωμένους μας πολτικους υποκριτές με τις πολλές παροχές, αυτή την φορά θα μας έρθουν νεα πρωτοκολλα ήθους και αξίων, σκέψης, συμπεριφοράς, εξωτερικής πολιτικής (!),  διακυβέρνησης και πολίτικών που όλα θα είναι ενάντια στο εθνικό και προσωπικο μας συμφέρον.

Να θυμάσαι ότι οι ήρωες σε ένα βραδύ λιθοβοληθήκαν  από τα ίδια χέρια που λίγο πριν τους χειροκροτούσαν από τα μπαλκόνια.

Οι ήρωες γιατροί, όσοι πραγματικά στάθηκαν στο ύψος τον περιστάσεων με θάρρος και αυταπάρνηση απέναντι ακόμη και στην υποχρεωτικοτητα δολοφονικών σκευασμάτων,  ακόμη και την ολοκληρωτική απώλεια του μισθού τους,  την κρίσιμη εκείνη στιγμή εκδιώχθηκαν, απαξιωθήκαν, απολυθήκαν, κυνηγήθηκαν,  χαρακτηρίστηκαν επικίνδυνοι.  Χαρακτηρίστηκαν με έναν από τους πιο απαξιωτικους όρους του αιώνα μας……«ψεκασμένοι»

Αύριο μεθαύριο η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί.

Σε μερικούς μήνες από σήμερα, αν..... λέμε αν(…),  εκεί στα αρχικά στάδια της επόμενης πρόκλησης, ίσως, μπορεί οι αρχικοί ήρωες…. στρατιωτικοί  να κυνηγηθούν απο το ιδιο μαζικο συστημα σκεψης και γνωμης ως.... «φασίστες»!

Να χαρακτηριστούν από το ίδιο κοινό, το αμετανόητο, ξέρεις αυτό που υποστήριξε μέτρα και μαζικές πειραματικές  ιατρικές πράξεις μαύρων καθεστώτων ως «εχθροί της ειρήνης και της σταθερότητας».

Μαζί και οι πολίτες!

Οποτε δεν πρέπει να ξεχάσουμε για όσα προκάλεσαν στην κοινωνία και τα βλέπουμε τώρα σε μορφή ειδήσεων.

Ούτε νεκροί να μην ξεχάσουμε τι έκαναν, όχι με πνεύμα εκδικητικό αλλά με ένα αίσθημα τιμωρίας τέτοιας που να μην επαναληφθεί τέτοιο «χούφτωμα» στην ελευθέρια μας.

Η ελευθερία ενός ανθρώπου είναι υψηλότερο αγαθό της υγείας, έδωσαν την ζωή τους και έχασαν την υγειά κάποιοι στο όνομα τη ελευθερίας για να έρθουν δυο χαρτογιακάδες να αντιστρέψουν στον ελληνα  τους όρους.

Δεν είσαι μάντης κακων αν πεις, όποιος πει,  ότι το νέο έτος θα φέρει νέες προκλήσεις, απλά εισαι ρεαλιστής.

Οποτε να σημειωθει και κατι αλλο.

Υπάρχει ένα μέρος που μπορεί να γίνει κράτος, εκεί,  οι διασπαρτοι κατοικοι του, εδω και καιρο, πολεμούν για την ελευθερία τους μην υπολογίζοντας την υγεία τους για να γίνουν κράτος.

Κάποιοι βεβαια εκμεταλλεύονται την δίψα τους για ελευθερία, είναι αυτοί που διακινούν επικίνδυνα για την ζωή σκευάσματα και ανατινάζουν αγωγούς φ.α

Θα ήθελα να σημειώσω σήμερα 23/1/2023 ότι υπάρχουν ορισμένα δεδομένα, λίγα αλλά ισχυρά,  που μαρτυρούν ότι ετοιμάζεται να εμφανιστεί  νεο μεγαλο «πρωτόκολλο» (ανοιχτά δεν παρουσιάστηκε ακόμη) που θα επιταχύνει τις δραματικές εκείνες εξελίξεις τους επομένους μήνες για την δημιουργία τους κράτους αυτού.

Αμφισβητώ προσωπικά τις προθέσεις των «νονών», εκτιμω οτι, ίσως δεν θέλουν βάφτιση και  η βάφτιση να είναι η απαραίτητη αφορμή-τελετη ώστε να πνίξουν το νεογέννητο κράτος στην κολυμπήθρα της βόρειας Μεσοποτάμιας και με τα απόνερα που θα δημιουργηθούν να πνίξουν και αλλά κράτη γείτονες στην νότιοανατολική Μεσοποταμία  στο ...αίμα.

Οι Γάλλοι μοιάζει να αναλαμβάνουν  ενεργό ρόλο, πρωταγωνιστικό  ίσως,  στην προσπάθεια δημιουργίας αυτού του νέου κράτους (προϋπόθεση δημιουργίας του Κ. είναι η διάλυση τεσσάρων άλλων γειτονικών κρατών και όχι με ειρηνικό τρόπο ούτε με εσωτερικές διαμάχες).

Αυτή η απόπειρα θα ξεκινήσει από δηλώσεις πολιτικών, διπλωμάτων, πρεσβευτών,influencers, τον διεθνή τύπο  τα γαλλικά κυρίως μέσα αλλά και αλλα μεγάλα διεθνή πρακτορεία εξαπάτησης θεατων που θα κάνουν λόγο για την ανάγκη......... δημιουργίας του Κ.

Οποτε αν δουμε κατι τετοιο, ειναι ενα κρισιμο στοιχειο για το τι καταστροφικο πανε να κανουν.

 Οι δικοί μας πολιτικοί μας έταξαν υγεία, ανοσία, ασφάλεια,  επιστροφή στην κανονικότητα την ίδια ώρα  που είναι πληρως υποταγμένοι σε αυτούς που ετοιμάζουν νέα πολεμικά μέτωπα και απαιτούν και απαίτησαν όλο αυτό το διάστημα,  μέσα από οριζόντια μέτρα και απαγορεύσεις,  την ίδια υποταγή απο εμας.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε την πρόσφατη ιστορία γιατί ίσως επαναληφθεί πολύ σύντομα.

 


Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου