Κυριακή, Νοεμβρίου 15, 2020

Hi, it’s me…
















Λείψαμε για λίγο, έπρεπε βλέπεις να γίνουν κάποιες αλλαγές στο περιβάλλον για να προλάβουμε τα χειρότερα.

Αυτά που δεν έβλεπαν πολλοί ή δεν ήθελαν να δουν.

Θα ξεκινήσω με μια υπενθύμιση από  ένα σημείο ενός καλοκαιρινού άρθρου:

http://www.minitrue.gr/2020/07/blog-post_15.html


Η ανεξάρτητη επιστήμη προσφέρει αλλά όταν δεν αναγνωρίζει τα όρια της κ.Τσιόρδα και συμπεριφέρεται αλαζονικά,  προδίδει όλους εκείνους που την εμπιστεύονται και στηρίζουν την ελπίδα τους σε αυτή.

Σερίφη Χαρδαλιά, δυο και κάτι μήνες μας είχατε μέσα στο σπίτι, απαγορεύατε τις μετακινήσεις πληθυσμού.... κλείσατε τις εκκλησίες και τρομοκρατήσατε πιστούς κα απίστους, μολύνατε την σκέψη των ανθρώπων ότι η εκκλησιά, οι εικόνες και τα μυστήρια της είναι εστία μικροβίων. Και συνεχίζετε και το κάνετε.

Όσοι πάλι ήθελαν τότε να ταξιδέψουν στα νησιά απαγορευόταν, ΔΗΜΑΡΧΟΙ  σαν μπράβοι απειλούσαν να μην μετακινηθεί κόσμος στα νησιά μην κολλήσουν οι τοπικές κοινωνίες…και μας έβαλαν απέναντι....διχάζοντας τους κατοίκους.

Και τώρα, αντιλαμβάνεσαι ότι …δυο και κάτι μήνες 
#ΜΕΙΝΑΜΕΣΠΙΤΙ για να μην ρισκάρουμε και να υποδεχτούμε τον τουρίστα covid-19… υγιής.

Γιατί βρε επιστήμονες και μπράβοι της ασφάλειας μας δεν κλείνετε τα αεροδρόμια και τα λιμάνια που έχουν μετατραπεί σε εστία εξάπλωσης του ιού ή μηπως τελικά δεν είναι πάνω από όλα η υγεία μας όπως λέγατε……;;;;

Κυριάκο, Χαρδαλιά και λοιποί Δήμαρχοι ...υπεύθυνοι αυτού του τόπου,  όταν ο κόσμος καταλάβει τι κάνατε, πως φερθήκατε, δεν σας γλιτώνει κανένας νόμος και καμία Δημοκρατία στο όνομα της οποίας εγκληματήσατε καταπατώντας την.

Όταν καταλάβει ο κόσμος ότι πάνω από όλα τελικά δεν ήταν η υγεία, ούτε οι νόμοι αλλά πάνω από όλα είναι η οικονομία, το χρήμα, οι θέσεις και η εξουσία.….όταν αυτός ο κόσμος που ακόμη κοιμάται με τα τσαρούχια το αντιληφθεί, δεν θα βρίσκετε γωνιά να κρυφτείτε.

Και θα το αντιληφθεί… ο τρομαγμένος αυτός κόσμος που σας θεωρεί και ήρωες, θα το πάρει χαμπάρι... αργά… όταν θα χτυπηθεί το πορτοφόλι του…η δουλειά του…όταν κινδυνέψει η ζωή του... όταν θιχτεί το συμφέρον του. 

Θα τα πούμε κύριοι όταν αλλάξουν οι κανόνες εμπλοκής στην κοινωνία.

Θα τα πούμε αν επιχειρήσετε να κλείσετε πάλι τις εκκλησίες την ώρα που ξεφορτώνετε κόσμο από Σουηδία Αγγλία κλπ.

Χιλιάδες κόσμος κοινώνησε στις εκκλησίες εδώ και ενάμισι μήνα και δεν είχαμε κανένα κρούσμα ανάμεσα τους(αν είχαμε θα έπαιζε πρώτο θέμα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης τα οποία και ελέγχουν)...το αντίθετο πήγαινε να μηδενίσει το κοντέρ….μα με το που ανοίξατε τα σύνορα τα κρούσματα αυξήθηκαν.

Και αντί να κλείσετε τα σύνορα όπως απαγορέψατε τις μετακινήσεις πληθυσμών το Πάσχα…θα κλείσετε τις εκκλησίες..!

Κύριοι...ένας πολιτισμός που έφτασε να φοράει μάσκα, είναι ένας αποτυχημένος πολιτισμός.

Ακόμη και το εμβόλιο να βγει, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

 

 Και πάμε 4 μηνες περίπου μετα: 

















Αύτη είναι η απάντηση μου σε όσους έλεγαν ότι δεν ξανά οδηγηθούμε σε ΛΟΚντ. και γενικό κλείσιμο του κράτους.

Ορίστε κύριοι αφιερωμένο….

Αφιερωμένο επίσης στην ένωση δικαστών και εισαγγελέων.




Αναρωτιέμαι όλοι εσείς οι θεσμικοι  που βάζετε κόσμο να ορκιστεί να πει την αλήθεια επάνω σε ένα ευαγγέλιο, ανοίξατε ποτέ αυτο το βιβλίο με τα ευαγγέλια να διαβάσετε τι αναφέρει μέσα;

Μάλλον οχι...

Σιωπήσατε απέναντι στη καταστροφή της χώρας, όχι μόνο κατά την διάρκεια της Πανδημίας αλλά και κατά την διάρκεια των μνημονίων  και μιλήσατε μόνο όταν σας πείραξαν μισθούς και συντάξεις.

Το βουλώσατε εκεί στην ένωση( η οποία  απαρτίζεται με ανθρώπους που υποτίθεται έχουν κύρος και αποδοχή από μέρους της κοινωνίας αλλά και της εξουσίας) μπροστά στα παρακάτω νομοσχέδια της ντροπής:



1)Ακυρώστε τις παρελάσεις «Υπερηφάνειας» ...!


2)Καταργήστε την συμφωνία των Πρεσπών.

3)Καταργήστε το άρθρο 8 για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

4)Καταργήστε το άρθρο 3 για τις έμφυλες ταυτότητες.

5)Καταργήστε όσα συμφωνήσατε στην "Αγία και Μεγάλη" Σύνοδο στο Κολυμβάρι της Κρήτης


Αυτά δεν σας ενοχλήσαν.;;;;η ηθική σας εκεί δεν επαναστάτησε...;;;;;

Μηπως βγάλατε μία ανακοίνωση για αυτα τα νομοσχεδία και αποφάσεις..;;;

Οι απαγορέψεις λιτανειών και το κλείσιμο εκκλησιών δεν σας ενόχλησε..;;;;

Όχι... όπως φαίνεται τους περισσοτερους όχι, φάνηκε τις σας ενοχλεί με την ανακοίνωση που εξεδώσατε.

Υπάρχει σιωπή που είναι χρυσός και σιωπή, θεσμική, που είναι συνενοχή...λοιπόν ντροπή σας.!!

Δεν εχω την απόλυτη πρόθεση να σας κατηγορήσω αλλά η εκτίμηση μου είναι ότι εσείς οι δικαστές και οι εισαγγελείς της χώρας που συντάξατε και υπογράψατε την ανακοίνωση αυτή, θα έχετε την ίδια τύχη με την πλειονότητα των δημοσιογράφων που κατέστρεψαν την χώρα διαστρεβλώνοντας την πληροφορία (άρα και την πραγματικότητα) αλλά και τους πολιτικούς που συναίνεσαν σε αυτή την καταστροφή, όταν και εφόσον θα αλλάξουν οι……… κανόνες εμπλοκής της κοινωνίας.

Δεν νομίζω πραγματικά ότι έχετε ιδέα σε τι χρόνους μπήκαμε και σε τι συνθήκες θα σταθούμε απέναντι.

Μια ερώτηση;

Η χούντα οδήγησε στο Πολυτεχνείο ή μηπως  για να έχουμε ένα Πολυτεχνείο (και όσα αυτό έφερε πολιτικά και κοινωνικά αργότερα ) έπρεπε πρώτα να έρθει η Χούντα;

Θα το μάθουμε ποτέ αυτό…;;;θα μας το διδάξουν τα σχολεία κάτι τέτοιο...;;; θα ψάξουν οι…έγκυροι δημοσιογράφοι αν αυτό είναι ένα φρακτάλ αλλαγής πολιτικής σκυτάλης και μοτίβο εφαρμογής γεωπολιτικής ατζέντας σε ολα τα κρατη ακόμη και στις ημέρες μας;;;

Γιατί τους καρπούς του Πολυτεχνείου και κάθε copy paste επανάστασης, τους συλλέγουμε στις ημέρες που πατάμε ακριβώς και δεν είναι ώρα για κουφιες πορείες και ανόητες γιορτές.

Ανόητη γιορτή ναι…..για εμένα προσωπικά  είναι μια  ψευδογιορτή που δεν είχε νικητή και που αυτοί που την έστησαν έχουν ήδη άλλη χούντα, έτοιμη, την ψηφιακή. Αλλά για να έρθει αυτή, χρειάζονταν πρώτα η προηγουμένη, χρειαζόταν οργωμένες συνειδήσεις  που εκεί πέρα φυτέψαν ότι κάποιοι πάλεψαν για Ελευθερία Δημοκρατία και ισότητα…και μετα τα καταπάτησαν μερικά μέτρα πιο πέρα από το Πολυτεχνείο.

Σιώπησα καιρό τώρα, όσοι με διαβάζετε γνωρίζετε ότι  ήμουν ένας άνθρωπος που έξι μήνες πριν τον covid-19  μίλησε για τις προθέσεις εξάπλωσης ιού στον δυτικό κόσμο.

Προσέξτε…αναφέρω για τις προθέσεις, που σημαίνει ότι δεν το μάντεψα δεν το φαντάστηκα δεν το ονειρεύτηκα δεν εχω κάποιο χάρισμα ή ικανότητα, το αντίθετο(!!!) αλλά σημαίνει ότι κάποιοι το σχεδίασαν(όπως σχεδιάζουν πολλά πραγματα) και ότι ο ιός υπάρχει και ότι ο ΠΟΥ συνεργάστηκε στην εξάπλωση του και ότι η επιστήμη και η πολιτική είναι και θα είναι (τονίζεται αυτό) ένα βήμα πίσω από τον ιό.

Μέχρι τον επόμενο ιο..εκτός και αν αντιμετωπιστεί ολοκληρωτικά o covid και μετα συνεχίσουμε εκεί που μείναμε.

Μακαρι να ηταν έτσι αλλα οπως ορισμένοι θυμάστε δεν υπάρχει η εικόνα αυτή, #δεν είναι ένας ο ιός_δεν είναι το μέρος#

Αύριο ίσως να θυμηθούμε και άλλο ένα άρθρο, γιατί οι προθέσεις είναι να φορέσουν στον κοσμο άλλες μάσκες, αυτές των "κλόουν"  και ντυμένοι "κλόουν" να χορεύουν επάνω σε περιπολικά καμένα. 

Ίσως να το λέω μεταφορικά αλλά η έννοια είναι συγκεκριμένη.

Απλα το αναφέρω και κλείνω εδώ.



 

 

 

 

 

 

 

 


Share:  

1 σχόλιο:

  1. Εδώ κατεβάζουν τα παιδιά, που σε πρωτη φαση προκρίθηκαν για προσληψη στην πολιτική προστασία με 8μηνες συμβάσεις , στην Αθήνα.Από όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας για να περάσουν ψυχομετρικά τεστ Εδώ δεν ισχύει το lockdown;

    ΑπάντησηΔιαγραφή