Κυριακή, Οκτωβρίου 18, 2020

Το email που λάβαμε η ανάρτηση που σβήσαμε



 

Η ανάρτηση που σβήσαμε είχε να κάνει με μία καθηγήτρια σε Πανεπιστήμιο της Βορείου Ελλάδος και την σχέση της με ένα κίνημα που προωθεί την αλληλεπίδραση του αποκρυφισμού με την…τέχνη και τον πολιτισμό.

Το email που λάβαμε ,υποτίθεται από τον νομικό εκπρόσωπο των Πανεπιστημίων,  προειδοποιούσε, σε ένδειξη καλής θέλησης, να κατεβάσω την ανάρτηση που υποτίθεται έθιγε.... καθηγητες και Πανεπιστήμια.

Δεν μετανιώνω που την κατέβασα.

Ούτε και θα ψάξω να βρω ποιος έστειλε αυτό το email και κατά πόσο είναι νομικός εκπρόσωπος των Πανεπιστήμιων ή του αποκρυφισμού. Δηλαδή είναι κάποιος άλλος που προσποιείται τον νομικό εκπρόσωπο.

Ή το κατά πόσο ήταν κάποιος ή κάποιοι που τους ενόχλησε αυτό που είπα στο τέλος,  ότι ο αποκρυφισμός έχει εισέλθει ακόμη και στην αφύπνιση του συνόλου.

Επειδή λοιπόν ορισμένοι μπαίνουν και διαβάζουν αυτή την στήλη, και έπειτα δίνετε αναφορά πιο πέρα και ζυγίζετε το κατά πόσο σας  ενοχλούν αυτά που γραφώ ή όχι, θα σας πω το εξής.

Η επαφή σας με το «άγνωστο» και η απομάκρυνση/αποκοπή από την ορθόδοξη εκκλησιά ανοίγει πύλες στο κακό, για εσάς και τις οικογένειες σας.

Είτε είσαι καθηγητής, είτε είσαι ηθοποιός ότι και αν είσαι.

Και δωστου φίλε μου μετα οι αρρώστιες και τα τροχαία, οι φωνές στο νου και ο θυμός, η οργή και το μίσος....διαταραχές υπνου ….στιγμές παραφροσύνης σχεδόν καθημερινές.

Είναι μέρες που όλοι θα δώσουμε εξετάσεις και εκεί έξω επικρατεί παράνοια.

Ο κόσμος εκεί έξω είναι έτοιμος να υπερασπιστεί το ΕΓΩ του με.. αίμα.

Έξω από τα δικαστήρια στις 7 του μήνα όχλος… μάζα απαιτούσαν/εκβίαζαν την δικαιοσύνη.

Προχθές, άλλη μάζα,σε άλλο μέρος,  μικρότερη σε αριθμό συγκεντρωμένη έξω από το σπίτι αυτού που σκότωσε τον σκύλο.

Υπερασπιζόμαστε την ζωή των ζώων έναντι των ανθρώπων και ακριβώς την ίδια ώρα σαν πολιτισμός  κλείνουμε τα μάτια και σφυρίζουμε αδιάφορα στις χιλιάδες εκτρώσεις το χρόνο στην Ελλάδα.

Αυτά τα δυο περιστατικά ξέρεις τι σημαίνουν; Τι κωδικοποιούν σαν πληροφορία;

Η οχλοκρατία σε λίγο θα οδηγήσει σε αταξία. Θα οδηγήσουν έτσι το πράγμα ώστε αυτός ο όχλος που είδαμε έξω από ένα σπίτι και έξω από ένα δικαστήριο, αύριο να πάρει το νόμο στα χέρια του και θα τον πάρουν άνθρωποι που έχασαν την μάχη της σκέψης και πολύ σύντομα να δεις ότι θα τους στρέψουν εναντίον της Ελλάδας και της ορθοδοξίας. Εναντίον χριστιανών. Αυτοί είναι οι λεγόμενοι  οι «τζιχαντιστές» της Δύσης.

Όπως ακριβώς γίνεται σε τριτοκοσμικά κράτη, κράτη τύπου Αφγανιστάν.

Την ώρα λοιπόν που οι σκηνοθέτες έχουν ορίσει πολεμικά ραντεβού για την χώρα μας, ελεγχόμενα,  την ίδια ώρα θέλουν εμφύλιο στην Ελλάδα, ώστε ένα πιο αυταρχικό ψηφιακό σύστημα να μας κάτσει όλους στο σκαμνί.

Και το θέλουν λίγο πριν ή πολύ κοντά στην έκδοση των νεών ψηφιακών  ταυτοτήτων.

Δηλαδή μέχρι το τέλος του επομένου έτους, οπότε κάποιοι αντιλαμβανόμαστε πόσο κοντά είμαστε στην εσωτερική σύγκρουση.

Αρνούμαι να βάλω κοστούμι, το ειπα απο πέρυσι,  μόνο στολή και αυτό όταν και αν μου το ζητήσουν.


Το πρωί χρηματιστής... το βράδυ κλόουν


Εσύ ή εσείς λοιπόν που μπαίνετε και διαβάζετε με κακή βούληση κάθε άρθρο, να θυμάστε κάτι. Είμαστε και ζούμε μέσα στις προφητείες  των Αγίων και οι εικόνες μας δακρύζουν και δεν μπορεί αυτή την στιγμή να είσαι ακόμη στο σκοτάδι. Ξεσκουνηθείτε από εκεί, γιατί το σκοτάδι κανέναν δεν κάνει μάγκα και η επικράτηση του εκεί έξω είναι προσωρινή και αν πέσει το βασίλειο,  τι τύχη θα έχουν οι πιστοί του Βασιλιά;  

Δεν το καταλαβαίνετε…δεν βλέπετε;;; 

Εύχομαι να δείτε, και όλοι να βελτιωθούμε, ώστε να περάσουμε αβλαβώς αυτές τις πρωτόγνωρα δύσκολες καταστάσεις που υφαίνουν οι αράχνες που βρίσκονται πίσω από την εξουσία.

 Στα παιδιά που διαβάζετε αυτή την στήλη όχι με πονηρό σκοπό, να σας πω το εξής. Υπάρχουν άνθρωποι και στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, που τους έπεισαν ότι οι προσευχές της ορθοδοξίας μας, οι ψαλμοί οι χαιρετισμοί της Παναγίας, οι ακολουθίες κλπ είναι…. κατάρες..έτσι τους λένε, για αυτούς και τις οικογένειες τους και έτσι θα πρέπει σε συγκεκριμένες ημέρες που έχουμε θρησκευτικές γιορτές... να κάνουν διαλογισμό με μάντρα να λένε προσευχές ανάποδα ώστε οι ορθόδοξοι (σε διάστημα 36-72) να πάθουμε κακό.!!!

Ακους τι κάνουν;;;

Για αυτό πολλές φορές βλέπουμε σε μια μέρα (πολλες φορές λιγο πριν ή λιγο μετα από  μία θρησκευτική εορτή μας) η μια δολοφονία πίσω από την άλλη, το ένα θανατηφόρο τροχαίο μερικές μόνο ώρες μακριά από το άλλο.

Ο ανατολικός διαλογισμός έχει σχέσεις να τον σατανισμό, στην σύγχρονη του μορφή, και αυτό είναι ένα μόνο από τα γρανάζια που θα πρέπει να «γυρίσουν» ώστε ένα 24ωρο σε μια πόλη ή μια χώρα να πάει…. στραβά.

Ο χριστιανός που προσεύχεται, το κάνει για όλο τον κόσμο, εχθρούς και φίλους και οι προσευχές του δεν είναι κατάρες, όπως ξεδιάντροπα και ύπουλα αναφέρουν οι μυημένοι στα θύματα τους, αλλά είναι προσευχές που δίνουν στον Θεό εξουσία να επέμβει και σε άλλα κράτη και σε άλλους ανθρώπους, πέρα από την Ελλάδα.

Αυτά και άλλα πολλά ήθελα να πω αλλά ας μείνουμε εδώ, αλλωστε ειμαστε σε ενα διαστημα μέχρι τέλος Νοεμβρη,  που ισως δουν πολλά τα μάτια μας..εδώ Ελλάδα




Share:  

2 σχόλια:

  1. Η αλήθεια δεν κρύβεται, θα βρει τρόπο να φανερωθεί!

    Αφιερωμένο το παραμυθάκι στον παρακάτω σύνδεσμο!

    https://www.matia.gr/kids/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%8D%CE%B8%CE%B9%CE%B1/%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B1%CF%8A%CE%B4%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%AC.html

    ...μία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή