Κυριακή, Μαρτίου 03, 2024

Ingo Gerhartz (57ετών)- Τι θέση ετοιμάζουν το 2025 για τον άνθρωπο που σχεδίαζε κρυφά να ισοπεδώσει την Κριμαία







Περίμενα μέχρι σήμερα να δω ποιο μέσο ή site θα κάνει μια αναφορά στον Γερμανό στρατιωτικό που σχεδίαζε τις επόμενες εβδομάδες να ανατινάξει με 20 taurus πυραύλους την γέφυρα του Κέρτς και να βάλει φωτιά στην Ευρώπη. Μια φωτιά που μαθηματικά θα οδηγούσε σε χρήση τακτικών πυρηνικών.

Αν είδα σωστά κανένα μέσο δεν αναφέρθηκε, οπότε νόμιζουμε οτι μετα απο καιρο κρίενται απαραίτητο να πούμε δυο λόγια, και αυτά που θα διαβάσεις παρακάτω «δείχνουν το μέλλον» που ετοιμάζουν στην Ευρώπη και το χειρότερο; ποιοι σκάβουν τον λάκκο στην Ευρώπη!

Ο Γερμανός λοιπόν στρατηγός, που όπως αποκάλυψε η ρωσική κατασκοπεία ήθελε να αναγκάσει ή ακόμη και κάτω από την μύτη της γερμανικής κυβέρνησης να εκτελέσει την επιχείρηση «Καταστρέψτε την γέφυρα της Κριμαίας» είναι ο Γερμανός "Top Gun" ,όπως τον λένε στον κύκλο του και είναι ο αρχηγός της…Luftwaffe.



Θυμάσαι την Λουβαφε; Είναι η πολεμική αεροπορία της Γερμανίας, δεν έχει αλλάξει όνομα από τότε που την διοικούσε ο Γκερινγκ σε συνεργασία με τον Χίτλερ.

Θυμάσαι το σχήμα στο σταυρό που βλέπεις στην φώτο, που είναι ακόμη τυπωμένο στα γερμανικά πολεμικά αεροσκάφη, αυτά που σκέπασαν και τον ουρανό της Ελλάδος το 1941;

Θυμάσαι τον τρόμο, τον πόνο, την δυστυχία, τον θάνατο που ακολουθεί το όνομα της Luftwaffe;



Δεν ξεχνιούνται τα σύμβολα του ναζισμού τα οποία κυματίζουν και πάλι στον αέρα και θέλουν να αιματοκυλίσουν για την τρίτη φορά τον πλανήτη. Με μια διαφορά, ότι αυτήν την φορά πλάι πλάι με τα σύμβολα του ναζισμού κυματίζει και η σημαία της…Αμερικής με ότι σημαίνει αυτό.





Μπορείς να σκεφτείς τι σημαίνει αυτό για το ποιος ξεκίνησε την ανάφλεξη στην Ουκρανία και το ποιος βάζει την Ευρώπη σε πόλεμο με την Ρωσία;

Ο Ingo Gerhartz (57ετών) ο επικεφαλής της γερμανικής πολεμικής αεροπορίας και ο εγκέφαλος πίσω από το «Air Defender». Δηλαδή ηγήθηκε της περυσινής αεροπορικής νατοϊκής άσκησης «Air Defender 2023» η οποία ήταν η μεγαλύτερη άσκηση της πολεμικής αεροπορίας στην ιστορία του ΝΑΤΟ (250 αεροσκάφη, 10.000 στρατιώτες από 25 χώρες).

Τοποθεσία διεξαγωγής της άσκησης : Ο ουρανός της Γερμανίας(!)

Η μεγαλύτερη νατοϊκή άσκηση από τον β παγκόσμιο πόλεμο διενεργήθηκε στο κράτος που προκάλεσε τον Β παγκόσμιο πόλεμο!

Σενάριο της Άσκησης;

Ενεργοποίηση του άρθρου 5 του ΝΑΤΟ. Δηλαδή σε περίπτωση επίθεσης σε ένα κράτος μέλος αυτή μεταφράζεται σε επίθεση σε όλο το ΝΑΤΟ, δηλαδή όλα τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ εμπλέκονται στον πόλεμο.

Η άσκηση αυτή προσομοίωνε επίθεση της Ρωσίας στην…Γερμάνια!

Είναι η χώρα που στο έδαφος της έγινε προσπάθεια οργάνωσης επίθεσης σε έδαφος της Ρωσίας.

(εκεί έμπλεξε την ΕΛΛΑΔΑ η ΝΔ, τα σπασμένα της διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης του ΝΑΤΟ να τα πληρώσει και η χώρα μας με την συμμέτοχη της σε έναν πυρηνικό πόλεμο)

Το σπουδαιο όμως θα το διαβάσεις τωρα!

Ο Ingo Gerhartz υπηρέτησε στο Αφγανιστάν και οι ικανότητες του ξεχώρισαν όσο και οι ριψοκίνδυνες αποστολές του.

Αν και αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της αεροπορίας πετάει ακόμη Eurofighter και άλλα πολεμικά αεροσκάφη ακριβώς όπως έκανε κάποτε ο προκάτοχος του ο Χέρμαν Γκερινγκ.

Αν πέρυσι έγινε η μεγαλύτερη αεροπορική άσκηση φέτος ετοιμάζουν νέα υπερατλαντική άσκηση σε στεριά, αέρα και θάλασσα, και αυτή είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση στρατευμάτων από Β ΠΠ.

Ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας της Luftwaffe, Γκέρχαρτς, πρόκειται να αναλάβει την... διοίκηση του ΝΑΤΟ το 2025(!)


Πρόσεξε, αυτός που σχεδίασε την προβοκάτσια με την Ρωσία που θα οδηγούσε σε χρήση ακόμη και πυρηνικών όπλων, το έτος 2025 σχεδιάζεται να αναλάβει την ηγεσία του ΝΑΤΟ!

Ένα κράτος που αιματοκύλισε τον πλανήτη δυο φορές ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία της δυτικής συμμαχίας.

Και νομιζεις ότι τα άκουσες όλα;;;

Όχι, πάρε το…. ένα κερασάκι:

«Ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας της Luftwaffe Γκέρχαρτς Τάσσεται επίσης υπέρ της… στενής στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ.!!!

"Ο αρχηγός της Γερμανικής Πολεμικής Αεροπορίας Ίνγκο Γκέρχαρτς έχει προγραμματιστεί για κορυφαία στρατιωτική θέση στο ΝΑΤΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Γερμανικού Πρακτορείου Τύπου, ο αντιστράτηγος (57) πρόκειται να γίνει διοικητής στο αρχηγείο του ΝΑΤΟ στο Brunssum της Ολλανδίας (“Allied Joint Forces Command”) απο το ετος 2025, ένα από τα δύο επιχειρησιακά στρατηγεία της συμμαχίας στο Ευρώπη.

Ο Gerhartz ηγείται της Πολεμικής Αεροπορίας από το 2018 και έχει κερδίσει τη φήμη του πρακτικού, αυξάνοντας την επιχειρησιακή ετοιμότητα οπλικών συστημάτων όπως το Eurofighter και βάζοντας μεγάλα έργα σε καλό δρόμο, όπως η προμήθεια του συστήματος αεράμυνας Arrow. Τάσσεται επίσης υπέρ της στενής στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ."

Θες και πηγή;

Ορίστε, αυτά τα λέει η Γερμανική Ένωση Ενόπλων Δυνάμεων:

https://www.dbwv.de/ticker-zurueck-zur-startseite/luftwaffenchef-gerhartz-soll-205-nato-kommando-uebernhemen

Το δεύτερο κερασάκι;

Ξέρεις πότε ανέλαβε καθήκοντα στην Λουτβαφε ;

Ο μελλοντικός ηγέτης του ΝΑΤΟ που θέλει στενή στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ ανέλαβε καθήκοντα τον…Μάιο του 2018, στα 70 χρόνια του Ισραήλ και όταν οι ΗΠΑ το γιόρταζαν, δηλαδη στις…14 Μαΐου του ιδιου ετους,  αναγνωρίζοντας τοτε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ!

Τον Μάιο του 2018 είχαμε πει ότι το 2018 είναι η στιγμή εκκίνησης ενός πολεμικού πρότζεκτ που ολοκληρώνεται το.. 2025.

2018 αναλαμβάνει την διοίκηση της γερμανικής πολεμικής Αεροπορίας, ο ανθρωπος που το 2025 σχεδιάζεται να αναλάβει την ηγεσία του ΝΑΤΟ!

2018 -2025

Σε αυτη την 7ετια σχεδιαστηκε από την δυτικότερη πτέρυγα τυ ΝΑΤΟ να εκκινησει ο τρίτος παγκοσμιος πόλεμος. 




Share:  
Next
This is the most recent post.
Παλαιότερη Ανάρτηση

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου