Σάββατο, Μαρτίου 11, 2023

Προστατέψτε τα παιδιά σας από τα δίχτυα του Φεμινισμού- Αυτο το φυλλάδιο διακινήθηκε στην Ξάνθη

 



 

Το οποιο παροτρύνει τους συμμετέχοντες, υπο καποιες προυποθέσεις,   

να..... κάψουν την πόλη της Ξανθης.




Ντροπή στους διοργανωτες και στις αρμοδιες αρχες που επετρεψαν μια τετοια εκδηλωση μισους.

Αυτο το φυλλαδιο και δρασεις σαν αυτές , σκοπο εχουν να στρατολογησουν γυναίκες στην τρομοκρατική οργάνωση του φεμινισμού και τις αξιες του.

Κανένας όρος  "γυναικοκτονια" δεν υπάρχει. 

Καμία ισότητα δεν υπερασπίζεται αυτή η δεξαμενή οργισμένων δικαιωματιστων που οι εντολές και οι δράσεις του εκτυπώνονται από ακτιβιστικες οργανώσεις και ΜΚΟ του εξωτερικού. Δεν τους νοιαζει η ισοτητα, η καταργηση των δυο φυλων τους νοιαζει, η καταργηση των ορων αγορι-κοριτσι , μητερα-πατερας αυτος του νοιαζει και τους καει, για αυτο καπελωνουν τις διαμαρτυριες και τους δινουν συγκεκριμενη θεματολογια.

Θέλουν με πλάγιο και υπουλο τρόπο να στρατολογήσουν γυναίκες στην φιλοσοφία τους, δεν είναι μόνο να τσουβαλιάσουν τους άντρες και να τους παρουσιάσουν σαν δολοφόνους, να χτυπήσουν την σχέση άντρα-γυναίκας, να σπειρουν αναμεσα τους περισοτερο μισος και διχονοια,  δεν θελουν μόνο να κατασκευάσουν γυναίκες που θα λειτουργούν τα  μέλη τους  ως μαφιοζικη συμμορία που θα συμμετεοχυν στις επομενες καταδρομικες τους δρασεις, οχι, ειναι ολα αυτα αλλα η φιλοσοφία τους έχει βαθύτερα μονοπάτια αυτά του αποκρυφισμού.

Οι μωβ οργανώσεις θέλουν να καταστρέψουν το βασικό θεμέλιο της κοινωνίας,  την γυναίκα.

Και το έχουν καταφέρει σε μεγάλο βαθμό, κοίτα την μέση σύγχρονη Ελληνίδα στο tik tok στο Instagram και σε αλλα σημεια πωλησης σάρκας.

Βλέπουμε την κατρακύλα, όλοι βλέπουμε, σχεδόν όλοι,  πως η βιομηχανία χρησιμοποιεί την γυναίκα και μετα την ρίχνει γυμνή στην αρσενική ζούγκλα.

Όλοι ξέρουμε την επιρροή του γυμνού στον πολιτισμό μας, βλέπουμε, ακούμε, βιώνουμε τις επιπτώσεις του.

Δες την κατάντια και τον πάτο της γυναίκας, της μητέρας, της ανήλικης κοπελας στις ημέρες μας , την ευθύνη και τις επιπτώσεις που κουβαλάει η ηθική πτώση της στην κοινωνία και έτσι πραγματικά την προστατεύεις. 

Κάναμε όλοι κάτι να προστατεύουμε την γυναίκα από τις «δεξιές και αριστερές» παγίδες;

Αυτοί που θέλουν όμως να την καταστρέψουν.. κάνουν.

Διοργανώσαμε μηπως  πορείες δράσεις ή διαμαρτυρίες  για να προστατέψουμε τα μικρά αγόρια από τα προτυπα αφροαμερικανικων  συμμορίων του Τεξας;  ή  τα αφήσαμε να τα μεγαλώσουν και να τους δείξουν τι είναι η γυναίκα, πως τις φερόμαστε και  και πως... εξαγοράζεται από τον Snoopy dog, τον Τρανό, Lex, light……..το Νετφλιξ  κλπ.

Αυτά έπρεπε να τραγουδήσετε εκεί στην Ξάνθη, αυτους τους στιχους των ακριβοπληρωμενων καλλιτεχνων/ακτιβιστων επρεπε να ακούσουν οι συγκεντρωμένοι και ισως ανοιγαν τα ματια τους να δουν ποιοι έχουν την μεγαλυτερη ευθύνη που η γυναίκα στις ημέρες μας αντιμετωπίζεται σαν φθηνό είδος από ράφι σούπερ μαρκετ.

Την έχουν, μέσα από την μόδα,  με τα εσώρουχα, δημόσια, και εκεινη στεκεται εκει πλεον δίχως ίχνος ντροπής και ίχνος συστολής και απο την αλλη  οργανώσεις σαν τον φεμινισμό ξεπλένουν τις όποιες αντιστάσεις της, στηνουν καταφυγιο τυψεων που  πνίγουν την φωνή της συνείδησης της που της λέει:  « τι κάνεις εκεί, τι επιπτώσεις έχει η ακραία πρόκληση σου στην κοινωνία, στα ίδια σου παιδιά σου, στα παιδιά που είναι δίπλα στην ξαπλώστρα σου,  στους δικούς σου ανθρώπους;;;;».

Έφτασαν στο σημείο να βαφτίσουν τα ανύπαρκτα  εσώρουχα .... μικροσκοπικά μαγιό, την εκπορνεύουν φθηνά  , στο κρεοπωλείο των social media και των συστιμικων site  και μένουμε σιωπηλοί;

Όχι, αν το σκοτάδι επικρατεί,  αν οι εκφραστές του κυριαρχούν είναι γιατί είναι οργανωμένοι έχουν τακτική και πάνω από όλα δεν μένουν σιωπηλοί.

Αυτοί που διαμαρτύρονται για τους φόνους, για να δεις τον 33ο βαθμό της υποκρισίας τους, υποστηρίζουν τον θάνατο του παιδιού στην κοιλιά της μητέρας.

Εκεί τελειώνει κάθε συζήτηση για το που έχουμε μπλέξει και ότι την τρομοκρατική αυτή οργάνωση του feminismou θα την βρούμε στην πρώτη σοβαρή αποσταθεροποίηση της χώρας.

Εκεί θα φανεί ο πραγματικός τους ρόλος αλλά και ποιον ή  μάλλον…ποια θεότητα λατρεύουν οι αξιωματούχοι του φεμινισμού. Αρα δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με τρομοκρατική οργάνωση αλλά και με μια αποκρυφιστική οργάνωση,  που θα έπρεπε το ίδιο το σύνταγμα μας να αποτρέπει την σύσταση και την φθοροποιο δράση τους.

Αλλά υπαρχει ελπίδα γιατι δεν ειναι λιγες οι γυναικες που και οι ίδιες εχουν καταλαβει τον βρωμικο ρολο αυτων των τρομοκρατικών οργανωσεων.

Μακριά τα παιδιά μας από συγκεντρώσεις, δράσεις  ή ομάδες ή αναφορές που περιέχουν τον κατασκευασμένο  όρο, «γυναικοκτονια», όρος κατασκευασμένος στην Βρετάνια και προωθούμενος από μια Αγγλίδα φεμινίστρια συγγραφέα και  ακτιβίστρια, την Diana EH Russell, μέλος παραστρατιωτικής ομάδας στην Νότια Αφρική που εξυμνουσε τις εξεγέρσεις, επαναστάσεις και την ένοπλη αντίσταση.

Αυτός ο όρος στην Ελλάδα πολυδιαφημίστηκε μέσα από την δολοφονία των Γλυκών Νερών το 2021, που τα μμε φρόντισαν επι ένα μήνα να συντονίζουν τους θεατές τους στις λέξεις "φονος- σύζυγος"

Φυτέψαν,  οι άλλοι εχθροί της Ελλάδος, τα καναλια, μέσα από την πληροφορία λέξεις και έννοιες  στη συνείδηση όλων μας.

Μέτρα από τότε και επειτα, ποσες δολοφονιες καρμπον ειχαμε με θεμα   "φόνος-σύζυγος"; Κατσε και μετρα!!

Πίσω από τον μαύρο όρο θα κρύψουν το πάθος της ζήλιας, η τύφλωση που προκαλεί στην ψυχή όχι του άντρα, αλλά του καθε ανθρώπου οταν αυτος εκτεθει σε μαυρες ενεργειες, ακόμη και το οικονομικο συμφέρον θα κρυψουν πίσω από το «την δολοφόνησε γιατί ήταν απλα γυναίκα και μισει το γυναικειο φυλο».

Είναι πλέον επικίνδυνοι ,  αδίστακτοι και  διαθλούν τα πραγματικά κίνητρα και αίτια της συγχρονης βίας, των βιασμών και των δολοφονιών.

Κάτι τελευταίο, υπό την ταμπέλα του ακτιβισμού κάποιοι  βύθισαν σε εμφύλιο την Ουκρανία με τις γνωστές σήμερα συνέπειες.

Ο ακτιβισμός έχει δυο πρόσωπα, το ένα πρόσωπο, το εχθρικο του,  προέρχεται  από τα έγκατα της CIA.

Το άλλο, το υγιες, το εθνικο, απορρίπτεται από το σύνολο της κοινωνίας  ως συνομωσία, ψεκασμένος κλπ.

 

Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου