Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2022

Στο digital "Άουσβιτς" ετοιμαζονται να σφραγίσουν συνειδήσεις

 



Πάνε μήνες από το τελευταίο άρθρο και υπήρξε μία βαθιά εσωτερική ανάγκη να πούμε δυο λόγια για ένα συγκεκριμένο θέμα που θα μείνουν δεν θα τα σκορπίσει ο άνεμος.

Βλέπω κόσμο γύρω μας μέσα στον φόβο του να απορρίπτει τον πόλεμο.

Μην ξεκινήσει πόλεμος εδώ, εκεί, αλλού…..και το λέει αυτό γιατί αγνοεί κάτι σοβαρό, ότι βρισκόμαστε ήδη σε πόλεμο.

Δεν κατάλαβε μέχρι στιγμής ότι ήδη είμαστε σε πόλεμο, ίσως γιατί παραδόθηκε από τους πρώτους στον εχθρό, είτε γιατί συνεργάστηκε μαζί του και ίσως οι περισσότεροι με ποιο τέρας κάθισαν να φάνε μαζί.

Δηλαδή μας τρομάζει αν επεκταθεί ο πόλεμος στην Ουκρανία και σε αλλά μέρη,  την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση και τα ΜΜΕ μας πολεμούν, εθνικά και ατομικά, στοχευμένα πάντα,  σχεδόν κάθε μέρα, μέσα από την πληροφορία οδηγώντας τους συνάνθρωπους μας να μας επιτίθονται ουσιαστικά και όχι μόνο στα λόγια και με χαρακτηρισμούς.

Άνθρωποι εκβιάστηκαν, αρρώστησαν πέθαναν ξαφνικά από τα εμβόλια, έχασαν τις δουλείες τους,  άνθρωποι που έχουν site  τους τρέχουν στα δικαστήρια με σκοπό να τους φιμώσουν…δηλαδή με λίγα λόγια διεξάγεται ένας υβριδικός πόλεμος μέσα στην ίδια μας την χώρα που κάποιοι, είτε από συμφέρον είτε από αδυναμία, αρνούνται  να δουν.

Κυρίως όσοι έτρεξαν πρόθυμα να κάνουν τα εμβόλια.

Γιατί όσοι δεν τα έκαναν ή εκβιαστηκαν… είδαν αυτόν τον πόλεμο σε όλη του μεγαλοπρέπεια και είδαν ότι τα εμβόλια ήταν μία αφορμή του χθες που εύκολα θα αντικατασταθεί από μια αφορμή του αύριο με ίδιους εκβιασμούς και επιπτώσεις.

Και πάμε στο θέμα μας ή μάλλον στην νέα αφορμή εκβιασμων που πιθανώς θα συναντήσουμε.

Ενώ  η προσοχή στρέφεται στην υγεία, στην οικονομία, ανακατευθύνεται με μεγάλη ευκολία σε κάθε τι που γίνεται πρώτο θέμα στις ειδήσεις, κάτι άλλο μοιάζει να περνάει απαρατήρητο.

Απαρατήρητο… εκτός και αν έρθεις σε επαφή μαζί του.

Όπως κάποιοι είδατε όλες οι συναλλαγές, ένας μεγάλος όγκος συναλλαγών στα τραπεζικά ιδρύματα γίνεται ψηφιακά. Έχει δοθεί εντολή οι πελάτες των τραπεζών, οι πολίτες δηλαδή, να πληρώνουν π.χ. μια δόση δανείου, είτε από εφαρμογές, είτε από atm.

Και όσο άνετη και γρήγορη μοιάζει, πέρα από τα απρόοπτα λειτουργίας των μηχανημάτων και των εφαρμογών υπάρχει κάτι….τρομακτικό, τρομακτικό πάντα για όσους έχουν καταλάβει ότι δεχόμαστε σφοδρά πυρά σε έναν πόλεμο πληροφορίας  που η τεχνολογία τοποθετείται απέναντι μας.

Θέλω μόνο να μείνω σε μία φράση που άκουσα από τραπεζικό υπάλληλο πριν λίγο καιρό.

«Δεν μας νοιάζει σαν τράπεζα φιλε μου οι καταθέσεις, όπως γινοταν παλιά, τώρα μας νοιάζει η ταυτοποίηση.»

Δηλαδή οι τράπεζες από μέσο ασφάλειας & διευκόλυνσης των Ελλήνων έγιναν κόμβοι ελέγχου και ταυτοποίησης των Ελλήνων.

Η φετινή τακτική της Εθνικής τράπεζας συγκεκριμένα άλλαξε 3 περίπου μήνες πριν την 27 Ιουλίου, σε μερικές ημέρες δηλαδή όπου ψηφιοποιούνται δίπλωμα ταυτότητα.

Δηλαδή υπάρχει μια χρονική ευθυγράμμιση που κάποιοι ορίζουν με αρμονία ανάμεσα στις εξαναγκαστικές συναλλαγές των πελατών με την τράπεζα και την ψηφιακή μας μεταμορφωση-ταυτοποίηση με το e-κράτος και τις e-υπηρεσίες του.

Αυτά τα δυο τρέχουν μαζί και παράλληλα και δεν θα υπήρχε πρόβλημα όταν ανάβουν σε μια υπόθεση  το  πράσινο,  αν αυτό είναι η δικαιολογία να ανάψουν το πορτοκαλί και το κόκκινο.






Η εποχή που έφτασε ζητάει την ταυτοποίηση μας, θα ζητήσει να αποδείξουμε τι είμαστε, πως ζούμε, τι σκεφτόμαστε, τι πιστεύουμε…θα ζητήσει όχι μόνο τον έλεγχο αλλά και την ταύτιση μας με αυτή.

Ταυτίζομαι με την εποχή σημαινει ταυτίζομαι με την διαδικασία ελέγχου, με τις αποφάσεις και τους νόμους, με τις κρίσεις και τις προκλήσεις, με την φύση των προκλήσεων και των κρίσεων, με τις αιτίες και τις αφορμές που θα μου λένε ελεγχομενα μμε ότι τις πυροδοτούν και τα μέτρα αντιμετώπισης που θα επιβάλουν, ταυτίζομαι με όσα αυτή εκπροσωπεί,  με αξίες και ιδανικά του μεσαίωνα που για τους ευρωπαίους αξιωματούχους είναι αδιαπραγμάτευτα και πρέπει να επιβληθούν δια των κυρώσεων ή των μνημονίων λιτότητας.

Για να γίνει ομως αυτο και να ταυτιστώ απολυτα, μια και εξω και για παντα με την ellada 2.0 θα πρέπει να καταργηθούν οι πολλοί αριθμοί.......... στο Άουσβιτς δεν είχαν πολλούς αριθμούς είχαν έναν και μοναδικό αριθμό για την διακυβερνηση των φυλακισμενων (!)

Αυτός ο μοναδικός αριθμός κάνει την εμφάνιση του και πάλι, με άλλο τρόπο, πιο ύπουλο, πιο δημοκρατικό.

Τον μοναδικό αριθμό τον λένε και ως «τέλος εποχής του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ».

ΑΦΜ= εφορία

ΑΜΚΑ=υγεία-νοσοκομεία φαρμακεία

Οπότε πρέπει πρώτα να μας ταυτίσουν με έναν μοναδικό αριθμό που θα αναγράφεται σε μία πλαστική κάρτα με chip που θα αναγνωρίζεται στο σύστημα νοσοκομείων, φαρμακείων, ασφάλισης, εφορίας κλπ.

Αυτός μας το λένε, του βλέπουμε, το καταλαβαίνουμε.

Όμως  αν δώσεις λίγο προσοχή λένε και κάτι άλλο.

Ότι ο υπάρχων αριθμός δελτίου ταυτότητας  που έχουμε θα… καταργηθεί και θα αντικατασταθεί με τον έναν «μοναδικό αριθμό» που  θα….. χαραχτεί σαν τατουάζ στη συνείδηση μας,  που όπως λένε οι ειδικοι  θα είναι ο αφμ με τρία ψηφία μπροστά, δηλαδή μία  «τριαδική(3) ψηφιακή αρχή εξουσίας» που τοποθετείται στην αρχή και όχι στο τέλος(!!!) δηλαδή πριν τον προσωπικο μας αριθμό, κάτι που συμβολικά λέει πολλά για την μορφή αυτής της νέας διακυβέρνησης και το που θα ανηκουμε.

Το καθεστώς από εδώ και πέρα δεν μπερδεύεται σε ένα δαιδαλώδες σύστημα αριθμών, αν θέλει να είναι παγκόσμιο και να ασκεί παγκόσμια τον έλεγχο δεν μπορεί να έχει ένας πολίτης πολλούς αριθμούς, γιατί δεν υπάρχει η ανάλογη υπακοή στο καθεστώς, οι υπηρεσιες παραμενουν αυτονομες(!!!) αν π.χ. έχει ΑΜΚΑ ότι και αν ζητήσει το καθεστώς με το Αμκα του μπορεί να παει αγοράσει τα φάρμακα του ή να τον εξετασει ο γιατρος του. Ελεγχεται μεν γιατι αν δεν εχει αμκα γιενται μεγαλη φασαρια αλλα επιτρεπεται δε.

 Με λίγα λόγια απλοποιείται κατα πολυ ο παγκόσμιος μαζικός έλεγχος μέσα από τον «μοναδικό αριθμό» που θα φέρουν. 

Ένα(1) σύστημα εξουσίας και διακυβέρνησης απαιτεί έναν(1) αριθμό.

-Συνέντευξη του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη στην εφημερίδα «Real News» 17/7/2022

«Τονίζουμε, από την πρώτη στιγμή, ότι το κράτος είναι ένα και ως ένα πρέπει να λειτουργεί. Όταν ο πολίτης χρειάζεται άλλον αριθμό στην Εφορία, άλλον στα ΚΕΠ και άλλον στο ασφαλιστικό του ταμείο, ουσιαστικά είναι σαν το κράτος να του λέει ότι κάθε υπηρεσία είναι κάτι διαφορετικό, δεν είναι κομμάτι του ίδιου κράτους»

Δες που το λένε μόνοι τους και το παραδέχονται μπροστά στα μάτια μας!

"Κάτι διαφορετικό"... δηλαδή κάτι που μπορεί και να λειτουργήσει αυτόνομα ή μεμονωμένα σε μία ανάγκη, σε μία δύσκολη κατάσταση, αν πάει να παραβιαστεί π.χ. το κεντρικό σύστημα διακυβέρνησης ή διοίκησης και επιβάλει παράλογες αποφάσεις.

 Χάνεται η αυτονομία π.χ. των νοσοκομείων, πρόδρομος αυτής της απώλειας ήταν ο Αμκα, επίλογος και ταφόπλακα είναι ο ένας(1) προσωπικός αριθμός που θα αλληλοεπιδρά απευθείας, όχι με το κράτος αλλά με το απρόσωπο ψηφιακό κράτος και την ψηφιακή διακυβέρνηση και τα ψηφιακά υπουργεία και όσα αρμόδια ευρωπαϊκά ή έξυπνα όργανα αποφάσεων από το εξωτερικό τα οποια θα…ελέγχουν και θα ορίζουν ποιος είναι υπεύθυνος πολίτης ποιος όχι και τι θα γινεται στην δευτερη περιπτωση.

Μία ακρως αδιακριτη ερώτηση αν κάνεις σε καποιον «έχεις ή δεν έχεις κάνει το εμβόλιο»; κάποιοι βγάζουν συμπέρασμα τι είσαι….. ποσό μάλλον ένας αλγόριθμος που θα επεξεργάζεται μία σειρά προσωπικων στοιχείων που θα αποκαλύπτει στους υπευθύνους λήψης αποφάσεων μέχρι και τα παιδικα μας τραυματα.

Και φτάνουμε στο μέιζον ερώτημα-συμπέρασμα.

Αν ακυρωθεί ο αριθμός δελτίου ταυτότητας και αντικατασταθεί με τον «νέο μοναδικό αριθμό», δεν θα απαιτείται άδεια εισόδου και εκ νέου ταυτοποιήσεις σε εφορία και δημόσια υγεία..;;;

Κυριοι ειδικοι της κυβενρησης...αυτο γιατι δεν το λετε;;

Γιατί υπαρχει η εικονα οτι και τα τραπεζικά ιδρύματα με την σειρα τους θα απαιτήσουν..  για να έχεις λογαριασμό, καταθέσεις,  να μπορείς να πληρώνεις και να πληρώνεσαι κλπ  εκ νέου......... ταυτοποίηση.!!

Δηλαδή όταν γίνει η αλλαγή αριθμου ταυτισης και πέσουμε στην φάκα και λάβουμε τις νέες ταυτότητες, θα ζητηθεί σε όλες τις υπηρεσίες εκ νέου ταυτοποίηση στοιχείων ή οχι;!!!

Θα ζητηθεί  επικαιροποιηση του νεου μοναιδκου αριθμου απο την τραπεζα μου ή οχι..;;;;

Ερώτημα παλι, όσοι είδαν πιο πέρα την παγίδα για την ελευθερία τους και την επιβίωση τους, όσοι βλέπουν το ξέσπασμα μιας άνευ προηγουμένου επίθεσης  στις περιούσιες μας, στα ατομικά μας δικαιώματα, στα χρήματα μας, στις συναλλαγές μας, στα ψώνια μας, στις συνήθειες μας, στην ψυχαγωγία μας και όπου αλλού, όσοι βλέπουν ένα digital Άουσβιτς που σφραγίζει συνειδήσεις  ……όλοι αυτοί που αρνηθούν να λάβουν τον μοναδικό αριθμό θα συνεχίσουν να υπάρχουν για το υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης ή θα εκβιαστουν...;;;

Θα μπορούν να έχουν καταθέσεις; Θα μπορούν να έχουν εταιρικό λογαριασμό ή ατομικό λογαριασμό ή λογαριασμό μισθοδοσίας; Να πληρώσουν το δάνειο τους; Να έχουν συμμετοχή σε προγράμματα απασχόλησης; Θα μπορούν να έχουν απασχόληση; Κάρτα ανεργίας; Παροχές και υπηρεσίες; Μεταβιβάσεις ακινήτων; Αποδοχή κληρονομιάς; να νοικιάοσυν σπιτι; Πρόσβαση στα νοσοκομεία; Χαμηλή συμμετοχή στα φαρμακεία; Προσβαση στις εφαρμογές των κινητών της εκάστοτε τράπεζας;

Οχι(!) ή κανουμε λαθος;

Κοίτα…

Η αποδοχή του μοναδικού αριθμού , το χειρότερο κατά την γνώμη μου που κάνει είναι ότι  αν αποδεχθούμε ότι είμαστε «ένα(1) μοναδικό νούμερο» αποδεχόμαστε μια(1) αρχή(αυτήν με τα τρία ψηφιά στην αρχή του ΑΦΜ), ένα μοναδικό καθεστώς,  μία κεντρική ψηφιακή εξουσία, η αποδοχή των νεών ταυτοτήτων παραχωρεί, ΠΡΟΣΕΞΕ, παραχωρεί την διοίκηση κρίσιμων υποδομών και υπηρεσιών της χώρας μας,   όπως των νοσοκομείων, των φαρμακείων, της ΑΑΔΕ, των πιστωτικών ιδρυμάτων και τράπεζων, ΔΕΚΟ κλπ σε ένα «κβαντικό» καθεστώς διοίκησης  που όπως οι Βρυξέλλες σήμερα προτείνουν, αυτό αυριο θα επιβάλλει με μεγαλη ευκολια και ταχυτητα. Γιατί θα μπορεί. Και θα το κάνει γιατί εμείς πιο πριν θα έχουμε δώσει το πράσινο φως, όπως δώσαμε το πράσινο φως στο να απολυθούν συνάνθρωποι μας τρέχοντας να κάνουμε τα εμβόλια, σωστα;

Γιατί ο ψηφιακός μετασχηματισμός που επιδοτούν με μεγάλα κονδύλια διάφορα ευρωπαϊκά προγράμματα «ανάπτυξης»  στην χώρα μας,  είναι απαραίτητος για να ψηφιοποιηθούν και τα πρωτόκολλα αντιμετώπισης διαφόρων κρίσιμων καταστάσεων, είτε αυτά είναι πρωτόκολλα θανάτου, είτε στερήσεων, είτε πρωτόκολλα απαγορεύσεων  κινήσεων & μετακινήσεων…και μια γεύση αυτής της παράνοιας την ζήσαμε όλοι μας με μέτρα εκτός λογικής…ε λοιπόν θα μετασχηματίσουν ψηφιακά και τα μέτρα και τα πρωτόκολλα και τότε ο κάθε ένας «μοναδικό αριθμός» θα είναι μόνος του, «μοναδικά» μόνος απέναντι τους!!

Το ποσοστό αποδοχής των νεών ταυτοτήτων στην ελλαδιτσα μας, ίσως είναι τρομακτικό, ίσως είναι πάνω από 7.000.000 που έκαναν τις δυο δόσεις στην Ελλάδα.

Σκέψου ότι αν κάποιος δεν διστάζει να βάζει στο σώμα του κάτι αδοκίμαστο  τι είναι ικανός να παραχωρήσει αργότερα.

Εύχομαι να κάνω λάθος και να μην είναι έτσι, και ο κόσμος να ανάψει επιτέλους ένα κόκκινο, γιατί αν δεν ανάψουμε κόκκινο εμείς στα σχεδία τους, μαζικά, θα το ανάψουν εκείνοι αργότερα όταν τα εφαρμόσουν.

Το είδαμε, το βιώσαμε, το μετρήσαμε…δεν είναι απλα μια θεωρία φανταστική.

Φυσικά οι κινήσεις της Ρωσίας και κάποιων άλλων κρατών μπορεί να θέσει σε κίνδυνο όσα παραπάνω είπαμε και να μείνουν στην μέση. Αυτο για την ακριβεια ήδη γινεται!

Αυτά ήθελα να δούμε μετα από καιρό και γράφονται για όσους έχουν σκοπό να τρέξουν να ψηφιοποιήσουν τα έγγραφα τους στις 27 Ιουλίου.

Χρησιμοποιώ την τεχνολογία και μου αρέσει και εχω κάνει αρκετές ταυτοποιήσεις, όμως είναι ώρα να πούμε ένα «Αρκετά, ως εδώ ήταν». Πλέον η κατάσταση σοβαρεύει και κάθε αποδοχή μας  από εδώ και πέρα είναι και μια ξεκάθαρη νίκη που αυξάνει το προβάδισμα στο τερας και στον μοναδικο αριθμο του.

Μένω μακριά από την ψηφιακή μετάβαση των προσωπικών μου στοιχειών, ταυτότητα δίπλωμα στο κινητό. Δεν το κάνω γιατί είμαι κάλος, θαρραλέος επαναστάτης, προσωπικά αγαπαω την ελευθερια μου και την οφείλω σε αυτούς που έδωσαν το αίμα τους για να είμαστε και να ζούμε ελεύθεροι, καπως ελευθεροι.

Το υπέρτατο αγαθό δεν είναι όπως απέδειξαν οι περισσότεροι εκεί κατά την διάρκεια του κοβιντ η υγεία αλλά η ελευθερία.

Αν το 1821 κοίταζαν την υγεία τους και υπολόγιζαν τον θάνατο, αν δεν ήταν ύψιστο αγαθό η  ελευθερία τους(ατομική και εθνική), η Μάνη σήμερα θα ήταν γεμάτη οθωμανικά beach bar.

Ξέρω ότι είναι δύσκολα για καποιους, προβληματα αγχος αβεβαιωτητα, βλεπουμε ολοι ότι η ατμόσφαιρα στην χώρα μας είναι ηλεκτρισμένη όσο ποτέ, όμως αξίζει να κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή μέχρι να βρούμε την κατάλληλη ευκαιρία και να την αρπάξουμε.

Μέχρι τότε τι κάνουμε;

Δεν αργεί αυτό το τότε να γίνει τώρα, δεν θα το καταλάβουμε ποτέ έγινε αλλά για την ώρα κάνεις οτιδήποτε σε κάνει να ξεχνιέσαι και να μην τσακώνεσαι με όσους μας βλέπουν σαν εχθρούς τους ή καταπίνουν την προπαγάνδα των μμε σαν το σάλιο τους.

Έχουμε πολλούς λόγους να αντέξουμε τους εκβιασμούς και τις συνθήκες που πάνε να διαμορφώσουν,  έχουμε άλλους τόσους να ετοιμαστούμε για αυτές και ότι δύσκολο δούμε ή ζήσουμε είναι μέρος ενός καλύτερου αύριο,  που ανθρωπίνως,  όπως αποδείχθηκε με την πανδημία και τους μαζικούς εμβολιασμούς, δεν μπορούμε μόνοι μας να σχηματίσουμε. Φαίνεται να χάσαμε μία μεγάλη μάχη, φαίνεται να χάθηκε για λίγο το πλεονέκτημα να ορίζουμε το μέλλον μας, αλλά δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε πως θα θέλαμε να είναι. 

 Σε όσους περνάτε δύσκολα  είμαι μαζί σας απόλυτα και ίσως να μην αλλάζει κάτι αν στο λέω, αλλά θελω να σου πω οτι δεν είσαι μόνος σου.

Είμαστε πολλοί, είμαστε μαζί, ο κάθε ένας δέχεται και διαφορικές επιθέσεις, κάθε μέρα κάθε δυο μέρες…..αναλογα  αλλα είμαστε πολλοί... που τις δυσκολίες τώρα θα τις κάνουμε επιθυμίες αύριο. 

 

 

 

 

Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου