Τρίτη, Μαρτίου 01, 2022

Η στοχοποιηση της Ρωσίας είναι πάνω και πέρα από την Ρωσία

 





 Όπως ξέρετε ορισμένοι πλέον γράφω στο προσωπικο μου προφίλ.

Γράφω για τις υποθέσεις που ακολουθώ στενά και με βάση όσα εντοπίζονται.

Αποφάσισα μετα από καιρό να γράψω ένα άρθρο «δωράκι» στο πολίτικό μας σύστημα και τους κυβερνώντες.

 

Όλο αυτό το κυνήγι μαγισσών ξεκίνησε όταν έλαβαν πρωτοφανή μέτρα με αφορμή τον covid. Ξεχάσαμε δε ότι δεν μας αφήσαν ούτε για ψάρεμα να πάμε, ούτε να κατέβουμε δίχως έλεγχο στην πολυκατοικία μας.

Αυτό το κυνήγι ξεκινάει με όσους αντιδρούν στα παράλογα μέτρα και τις κυβερνητικές ανακρίβειες και απομονώνει  ανθρώπους, δημιουργωντας δυο πόλους αντιπαράθεσης,  "ψεκασμένους και μη".

Συνεχίζεται με το "εμβολιασμένοι και μη" και κορυφώνεται τώρα με το "Ρωσοφιλοι και ρωσομαχοι".

Ο κόσμος, που ΔΕΝ είδε μια νέα τάξη πραγμάτων να εισβάλει στα σύνορα και να θέλει να τα καταργήσει…όπως θέλει να καταργήσει ιστορία, παραδόσεις, γλώσσα, ήθη, έθιμα, αξίες……ε τότε είναι μέρος της.

Όλα ξεκινήσαν τον Μάρτιο του 2020, όταν και ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια διαχωρισμού όσων δεν είναι μέρος της εποχής αυτής, όσοι δεν δέχονται στη συνείδησή τους ότι χάριν της ειρήνης και της ευημερίας σύνορα και ατομικές ελευθέριες θα συρρικνωθούν.

Συνειδήσεις, κράτη, κυβερνήσεις, θεσμοί.. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ όλα θα υποταγούν...για την ακρίβεια ήδη κατακτηθηκαν μέσα απο... πρωτόκολλα και αποφάσεις εκτός συνορων.

Αυτό το εμβόλιο, ήταν ο εκπρόσωπος αυτής της ανταλλαγής, πόσοι είναι σε θέση να ανταλλάξουν υψηλές αξίες, εθνικές ή προσωπικές  έναντι της υγείας τους ή του προσωπικού τους συμφέροντος και πως θα στραφουν σε καθε υποθεση με το μερος μας και εναντιον των "ψεκασμενων".

Αύριο αυτή η διαμάχη θα συνεχιστεί με τους πολέμιους της ορθοδοξίας, (αυτοί που είναι πίσω από αυτό τον πόλεμο)  και τους υπερασπιστές της.

Ποιοι κατα βάθος είναι οι πολέμιοι;

Είναι όλοι αυτοί που μας εύχονταν ψόφο και που περίμεναν πως και πως την αφορμή των εμβολίων για να μας επιτεθούν σαν έτοιμοι και οπλισμένοι από καιρό.

Κανάλια, site, εταιρίες, αθλητικές διοργανώσεις, αθλητές, μεγάλο παράγοντες  επιχειρηματίες, τραπεζικό σύστημα, θεσμοί, ιατρική κοινότητα, επιστημονική κοινότητα,  επίσημη Εκκλησία της Ελλάδος (συγνώμη που το λέω αλλά νομίζω συνεννοούμαστε σε αυτή την στήλη) και όσοι μας εκβίασαν επέβαλαν είτε με νόμο είτε προφορικά  ασκώντας μας πίεση να κάνουμε κάτι αδοκίμαστο…κοινώς να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην νέα μορφή διακυβέρνησης.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ.

Αυτή η ένα μορφή διακυβέρνησης με νομούς fast track και την δικαιοσύνη πραγματικά όργανο της και καμία σχέση με τη προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, , είναι η χειρότερη μορφή φασισμού ακόμη και απο το 3ο Ράιχ.

Δυο χρόνια τώρα, σε έλεγαν ψεκασμένο συνωμοσιολογο, σε προσβάλαν, σου στέρησαν την ελευθερία, την δουλειά ίσως, τα όνειρα, σε παρουσίασαν ως μολυσμένο και υπεύθυνο διασποράς του ιού….και χίλια δυο αλλά που ο κάθε ένας έζησε…δυο χρόνια όσοι δεν δέχθηκαν  τον άρρωστο τρόπο αντιμετώπισης της κρίσης έζησαν ήδη τον πόλεμο κατά της ελευθερίας τους και της ανεξαρτησίας τους.

Αυτος δεν ηταν πολεμος;;;

Ήταν και κορυφώθηκε αυτος ο πολεμος με μια ιατρική πράξη που έγινε... υποχρεωτική με νόμο ή πλαγίως μέσα από τα media και αγκαλιάστηκε σχεδόν από όλο το δυτικό σύστημα.

Έχοντας υπόψιν τα παραπάνω δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος σε όλα αυτά που γίνονται γύρω μας.

Πλέον γράφω αποκλειστικά στο προσωπικο μου προφίλ και στο σημερινό άρθρο, στο αμέσως επόμενο μέσα στην μέρα θα δούμε  ποιος έστησε τι στην Ρωσία.

Που συμβολικά… αρέσουν οι συμβολισμοί σε αυτούς που φυτεύουν προέδρους ή πρέσβεις, , είναι μία ορθόδοξη χώρα με έναν απρόβλεπτο ηγέτη, που διαθέτει πυρηνικά.

Και κλείνω με αυτό.

Όλα αυτά τα χρόνια, από την μέρα που έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι το 2001 μέχρι την εισβολή της Ρωσίας πριν μερικές ημέρες…ο πλανήτης είναι σε πόλεμο είτε με όπλα, είτε με νομούς, είτε με ευρωπαϊκές αποφάσεις, είτε μέσα από τα media, μέσα από ειδήσεις, διαφημίσεις ψυχαγωγία, στοχεύοντας την εκπαίδευση, την οικογένεια, την συνοχή της κοινωνίας.

Αυτό που ξεκίνησε η Ρωσία, με βάση αυτά που θα δεις στο επόμενο άρθρο αλλά και αυτά που φαίνονται στην επικαιρότητα, είναι ο πόλεμος εναντίον αυτού του δυτικού βόθρου και απλα η κορύφωση αυτου του πολέμου.

Σε αυτή την στροφή της ιστορίας, πρόσεξε,  συνεκτιμώντας πολλούς παραμέτρους  είμαι απολυτά με τις κινήσεις της Ρωσίας…και όπως θα δεις στο επόμενο κείμενο, είμαι  πριν καν αυτές γίνουν…που σημαίνει ότι κάποιοι λένε ψέματα…!

Ευτυχώς είδα ότι η υποκρισία των ΜΜΕ για την ώρα δεν επηρεάζει τοσο πολυ κόσμο όπως με τα εμβόλια, αντίθετα  ξυπνάει τον κόσμο, αυτή η υποκρισία των ΜΜΕ, της κοινής γνώμης, σύσσωμης της δυτικής 5ης φάλαγγας ανασύρει(!!!) στη μνήμη του ευρωπαίου πολίτη, κυρίως του Έλληνα πολίτη του Σέρβου του Σύρου…του Κύπριου  και όλων όσων μαρτύρησαν από τις πολιτικές και στρατηγικές ειρηνικές παρεμβάσεις και κυρίως από τις βόμβες αυτών των «ειρηνικών επεμβάσεων»... τον λόγο που σε λίγο θα βομβαρδίζονται δυτικές όμορφες πρωτεύουσες.

Πλέον και ο τελευταίος θα μάθει γιατί το Βερολίνο πάλι, γιατί το Παρίσι, γιατί η... Καλιφόρνια κλπ.

Όλοι είδαν τα αντανακλαστικά πολύ γνωστών εταιριών, διάσημων προσώπων, της fiba  και της UEFA κλπ. που δεν τα είδαμε όταν ξεθεμελιωνόταν η Συρία ή η Σερβία.

Δεν τα είδαμε στην Κύπρο.

Ο πόλεμος που έλαβε εντολή να ξεκινήσει ο Πούτιν ακόμη και αν είναι για τα ρωσικά συμφέροντα, θα επεκταθεί σαν πόλεμος εναντίον της δυτικής υποκρισίας. Οι δυτικός φασισμός της παραπληροφόρησης, της στέρησης λόγου και ελευθερίων που επέβαλαν με οποιαδήποτε αφορμή και σε κάθε ευκαιρία και όλοι ζήσαμε μετράει αντίστροφα....για αυτό τέτοια αντανακλαστικά… για αυτό τέτοιο μένος ακόμη και σε ρωσικά προφυλακτικά.

 Και ξέρεις τι θα γίνει με τους Ρώσους πολίτες που ζουν εκτός συνόρων της Ρωσίας..;;;;.ότι έγινε με τους κινέζους...οι δυτικοί ανθρωπιστές επιτίθονταν σε «αμάχους» κινέζους έξω στο δρόμο της νέας Υόρκης απλα γιατί ήταν στα χαρακτηριστικά κινέζοι ήταν από την χώρα προορισμός του κοβιντ.

Είναι ο ίδιοι που αργότερα έλεγαν τους γύρω τους ψεκασμένους και είναι οι ίδιοι που ζήταγαν την τιμωρία όσων δεν κάνουν τα εμβόλια.

Είναι οι ίδιοι ψυχασθενείς που το παίζουν ευαίσθητοι με τον θάνατο αμάχων όταν η κυβέρνηση τους 20 χρόνια σκοτώνει αμάχους στις "φιλικές" επισκέψεις εκτός συνόρων.

Ο κόσμος και ο πολιτισμός μας γενικά θα καταστραφεί όχι από τα όπλα αλλά από την υποκρισία που «ενεργοποίησε» το αμυντικό σύστημα του πλανήτη και αυτό με την σειρά του ενεργοποιεί άρθρα …από συνθήκες ειρήνης με ορίζοντα πολέμου.

Το επόμενο άρθρο είναι το δωράκι σε όλους όσους "ειδικούς" λαμβάνουν αποφάσεις για εμάς και λειτουργούν εξ ονόματος μας δίχως απολύτως καμία  εξουσιοδότηση, σε όλους όσους κάνουν για άλλη μια φορά το άσπρο μαύρο.

Ειδικά στα μέλη της κυβέρνησης και των media για να δει και ο πιο δύσπιστος πόσο ξεφτιλισμένοι και πουλημένοι είναι.





 

 


 

 

 

 


Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου