Σάββατο, Σεπτεμβρίου 04, 2021

Δυο πράγματα έπρεπε να καταγράφουν τα νοσοκομεία και δεν το κάνουν

 

















Το ένα είναι οι παρενέργειες των εμβολίων με τις γνώστες επιπτώσεις στην διαμόρφωση άποψης της κοινής γνώμης.

Σύμφωνα με δημόσιες καταγγελίες γιατρών, τώρα που τα στόματα ανοίγουν, υπάρχουν πολλές παρενέργειες και περιστατικά που δεν καταγράφονται... δεν ερευνώνται ή.... παρενέργειες που αποδίδονται σε αλλά παθολογικά αίτια δίχως να ερευνηθεί τυχόν συσχέτιση του εμβολίου.

Αυτά τα ξέρουμε απλα τα τονίζουμε για όσους ακόμη έχουν αμφιβολίες τα την ποιότητα των εμβολίων και την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος αλλά και μιας επιστήμης που της έχουν παραβιάσει το λογισμικό λειτουργίας.

Μια επιστήμη, μια ιατρική επιστήμη, μια βιομηχανία υγείας που όπως κάθε άλλη γιγάντια βιομηχανία της εποχής μας πλέον δεν χρησιμοποιείται για το κοινό καλο, αλλά χρησιμοποιεί ως επιχείρημα ότι δουλεύει αποκλειστικά για το κοινό καλο ώστε να προωθήσει κάποιες παραγράφους αυτών που δεν έχουν ανάγκη από χρήματα.

Βιομηχανίες του κέρδους και των προσωπικών συμφερόντων… μέσα από τα προσωπικά συμφέροντα και ατομικές φιλοδοξίες  διοχετεύονται πιο μαύρα συμφέροντα που στόχο έχουν το σώμα μας αλλά την ψυχή μας.

Γιατροί και επιστήμονες, πολλοί από τους οποίους κάνουν καριέρα με διάθεση αλαζονική , υπεροψίας και παντογνωσίας δεν χρειάζεται να χρηματιστούν για να υποστηρίξουν πειραματικά εμβόλια, να τα προτείνουν ή να σιωπήσουν. Αρκεί να έχουν σαν ευαγγέλιο τις συστάσεις, οδηγίες και πρωτόκολλα μιας εγκληματικής παγκόσμιας οργάνωσης, του ΠΟΥ.

Για να δεις μια υπόθεση πως εξελίσσεται πρέπει να την πιάσεις από την αρχή.

Από τις εκρήξεις σε μερικά χημικά εργοστάσια της... Κίνας πριν την εξάπλωση του ιού μέχρι τον ξαφνικό θάνατο 12 μαϊμούδων στην... Ινδία, οπου η επιστημονική κοινότητα το απέδωσε σε…… μαζικό καρδιακό επεισόδιο επειδή λεει....τρομάξαν στην θεά μιας… τίγρης, την ώρα που κάποιοι αλλοι επιστήμονες ζήτησαν να ερευνηθεί τυχόν ασθένεια που προκάλεσε τον θάνατο τους…αλλά δεν εισακουστηκαν..ήταν ψεκασμένοι.

Λες και οι μαιμούδες πρώτη φορά βλέπουν αιλουροειδές…δεν έχουν ξαναδεί στην ζούγκλα τέτοιο θέαμα..... και το κουκούλωσαν φιλε το θέμα την ώρα που μια χούφτα  επιστήμονες ζητουσαν περαιτέρω έρευνα για τον ταυτόχρονο θάνατο 12 πίθηκων και η οποία ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ. Αν δηλαδή υπήρχε κάποια ασθένεια ή διοχετεύτηκε κάτι ....μέσα τους που προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατο τους.

Όσοι πιάσαμε από την αρχή το θέμα, είδαμε ότι έπρεπε πρώτα να περάσει ο ιός τα κράτη και μετα να κηρύξουν έκτακτη ανάγκη. Όσοι το είδαν, από εκεί και μετα δεν μπορούν να εμπιστευτούν την επιστημονική κοινότητα τυφλά, ποσό μάλλον τις νέες και αδοκίμαστες  μεθόδους θεραπείας μιας κατασκευασμένης ασθένειας που αφέθηκε από τους ειδικούς να κάνει τουρισμό στα κράτη.!!!

Οποίος αμφισβητεί την ένοχη-εκουσια αδράνεια των αξιωματούχων της υγείας να κάνει έρευνα τι έγινε το 2003, τι έλεγαν οι ειδικοί τοτε στον πρώτο SARS και αμέσως θα δει τις εγκληματικές παραλείψεις 17 χρόνια μετα, που ήδη έπρεπε να είχαν αποδοθεί ευθύνες στους παγκόσμιους θεματοφυλακές της υγείας μας.

Αφού φτάσαμε εδώ, τουλάχιστον θα έπρεπε να ζυγίσουμε τις παρενέργειες.

Πως να ζυγίσεις όμως κάτι που δεν μαζεύεις;

Πως να βγάλεις συμπέρασμα από κάτι που δεν παρατηρείς, που δεν υπάρχει κάποια επίσημη υπηρεσία και εκπρόσωποι της πάνω από κάθε νοσοκομείο ή εμβολιαστικό κέντρο που να ερευνούν-παρακολουθούν τις παρενέργειες σε κάτι… πειραματικό.

Δηλαδή έχουμε το εξης φαινόμενο: σου κάνουν το εμβόλιο.. μια δόση... δυο δόσεις και μετά άντε στο καλο.

ΜΙλαμε για ένα πείραμα εκτός εργαστήριου,σε παγκόσμια κλίμακα,  που οι εθελοντές δεν παρακολουθούνται αλλά αφήνονται στην τύχη τους και τα χρήσιμα συμπεράσματα του πειράματος που θα  βοηθούσαν στην βελτίωση των σκευασμάτων ή την απόσυρση αυτών  δεν καταγράφονται…..τα δεδομένα δεν καταγράφονται άρα δεν υπολογίζονται.

Και όσα κράτη και υπηρεσίες τα καταγράφουν στο εξωτερικο δεν αντιστοιχούν στον πραγματικά δεδομένα γιατί μιλάμε για ένα πείραμα που οι εθελοντές θα πρέπει να βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση για μεγάλο διάστημα, και να αναφέρουν υποχρεωτικά και σε ειδική ψηφιακή πλατφόρμα ανεπιθύμητες παρενέργειες και σοβαρές επιπλοκές, πράγμα που ειναι αδυνατον να συμβει.

Εδώ Ελλάδα αν μάθουμε κάτι είναι από καμία ανάρτηση στο twitter ανθρώπων που έκαναν εμβόλιο και το μετάνιωσαν, από τις αρμόδιες αρχές ή τα ΜΜΕ τίποτα!!

Οπότε το ένα που δεν καταγράφεται είναι η καταγραφή των παρενεργειών.

Το δεύτερο, πιο σημαντικό, πιο ουσιαστικό, πιο σοβαρό, πιο αναγκαίο, θα έλεγα υποχρεωτικό που θα αναβάθμιζε την εγκυρότητας της επιστημονικής κοινότητας θα ήταν η………… καταγραφή των θαυμάτων.

Η καταγραφή,  η ψηφιακή καταχώρηση τους και η επίσημη αποδοχή  τους από την ελληνική επιστημονική κοινότητα θα ήταν η μεγαλύτερη προφορά της ιατρικής επιστήμης στο κοινό καλο και στις ημέρες που μπηκαμε.

Πόσες φορές σήκωσαν οι γιατροί τα χέρια ψηλά και άλλες πόσες το μαρτύρησαν οι ασθενείς …ποιος κυβερνητικός ή επιστημονικός οργανισμος το κατέγραψε…σε μια χώρα που οι θεϊκές επεμβάσεις έχουν αποτρέψει εκατοντάδες χειρουργικές επεμβάσεις, που κάθε χωριουδάκι από βορρά μέχρι νότο και από ανατολή έως δύση έχει να διηγηθεί μια τέτοια ιστορία, εχει βιώσει το ιατρικό θαυμα;

 Η επιστημονική κοινότητα, αν ήθελε, είχε την δύναμη να μας ενώσει και όχι να μας διχάσει, είχε την δύναμη  επίσημα να αναγνωρίσει τα όρια της και παράλληλα να διηγηθεί στους ασθενείς της ότι "παλεύουμε για το καλύτερο, έχουμε εξελιχθεί σε φάρμακα και θεραπείες αλλά υπάρχουν υποθέσεις… αρρώστιες πανδημίες ή επιδημίες που σηκώνουμε τα χέρια ψηλά και οι θεϊκές παρεμβάσεις και τα θαύματα στα νοσοκομεία μας είναι εκατοντάδες".

Φαντάζεσαι ο ΕΟΔΔΥ αύριο να ανέφερε αυτήν την αλήθεια...και να παρατηρούσαμε και να καταγράφαμε,  πέρα από τις παρενέργειες αδοκίμαστων εμβολίων και τα θαύματα  στα ελληνικά νοσοκομεία όλης της χώρας... που αν δεν είναι καθημερινά, είναι εβδομαδιαία;

Θα πουν κάποιοι είναι οι η επιστήμη δουλειά της να καταγράφει…τις θεϊκές παρενέργειες στην ζωή μας και ειδικα στην υγεία μας;

Ναι, όταν γίνονται στον χώρο της, στον τομεά δράσης της,  όταν οι ίδιοι γιατροί τα έχουν βιώσει και τα έχουν ομολογήσει….έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά όταν π.χ. η σκιά στην ακτινογραφία που εξαφανίστηκε σε ένα βραδύ, τοτε έχει την υποχρεώση για το κοινο καλο να τα καταγράψει και να ενημερωσει τον κοσμο για αυτα.

Να το καταγράψει και το ανακοινώσει μεσα απο επίσημα χείλη σε εφημερίδες και ΜΜΕ.

Ξέρω ότι δεν θα γίνει, απλα κάνεις δεν σου απαγορεύει να το ζητήσεις δημόσια…ένας Αρμόδιος φορέας  που θα καταγράφει τα θαύματα στα ορθόδοξα νοσοκομεία μας, γιατί πέραν των άλλων θετικών επιδράσεων στους νοσήσαντες (ψυχή και σώμα) θα τονώσει την πιστη όσων ασθένησαν, όσων ασθενήσουν και όλων εμάς που μένουμε πίσω και θα μπούμε σε λίγο στο καμίνι των εξελίξεων.

Η μαρτυρία και επίσημη καταγραφή των θαυμάτων είναι η απόδειξη ύπαρξης του Θεού στους δυσπιστους πολίτες ενός κράτους, η ελπίδα σε προβλήματα και αρρώστιες που υπερβαίνουν τις αντοχές τους και το τοίχος ανοσίας απέναντι στον φόβο του θάνατο.

 


 

 

Share:  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου