Πέμπτη, Ιανουαρίου 07, 2021

Θα τις τρώτε και θα μετράει ο Βέγγος














Αυτή η εικόνα υπάρχει εκεί έξω Μανωλάκη…αλλά όπως φαίνεται δεν ξέρεις να πιάνεις τον παλμό του πλήθους.

Χθες προσπάθησες να σπρώξεις κόσμο, με τρόπο ύπουλο, κατά της εκκλησίας, κατά αυτών που πάνε στην εκκλησία.



Να ρίξεις την ευθύνη των επερχόμενων κρουσμάτων/θανάτων  στην εκκλησία.

Μανωλάκη και λοιποί θεομάχοι υποκριτές και επιστήμονες της δεκάρας, υπάρχει και άλλου είδους συνωστισμός, αυτός που είδαμε χθες στο Καπιτώλειο των ΗΠΑ.

Και επειδή μοιάζει αυτό να είναι πολύ κοντά, εκεί θα τις τρώτε όλοι σας και θα μετράει ο Βέγγος 





Ότι άθλιο τωρα λέτε κατά της εκκλησίας και των Ελλήνων, όπως φάινεται θα το πληρώσετε  με τόκους, εκεί που θα αλλάξουν οι κανόνες εμπλοκής στο... ρινκ της κοινωνίας.

Γιατί όταν οι Έλληνες συμφωνήσουν στα βασικά και αδιαπραγμάτευτα το έθνους μας, κάποια από τα οποία εσεις τα πατάτε σαν χοίροι, τότε εχω την εντύπωση ότι δεν θα σας χωράει η χώρα. Δεν έχετε καμία θέση με την σημερινή σας στάση σε μια πραγματικά Ελεύθερη και Δημοκρατική Ελλάδα όλοι εσείς που κακοποιήσατε και παραποιήσατε την Δημοκρατίας και τις εθνικές μας αξίες.

Αλλα για να συμφωνήσουμε στα βασικά όσοι έχουμε καλή προαίρεση και όχι εμπάθεια και επιστημονική πολιτκη (κλπ) αλαζονεία, θα πρέπει πρώτα να δούμε και να περάσουμε κάτι πραγματάκια.

Ένα σοβαρο λάθος κάναμε αναμεσα σε αλλα. Σας εμπιστευτήκαμε, σε λευκή επιταγή, την υγεία μας όπως εμπιστευτήκαμε σε άλλους την τσέπη μας, την οικογένεια μας, τις αξίες μας, την εδαφική μας ακεραιότητα, την περήφανη ιστορία μας,, την πιστη μας  κλπ.

Εμπιστευτήκαμε σε λάθος πρόσωπα, σε άθεα πρόσωπα, τα πολυτιμότερα περιουσιακά στοιχεία που είχαμε, σε ατομικό και εθνικό επίπεδο.

Εμπιστευτήκαμε μια άθεη επιστήμη που στην παγκόσμια προέκταση της, τέλη Ιανουάριου του 2020, πήγε στην Γουχαν της Κίνας και δεν είδε λέει κάτι που να την οδηγήσει να κηρύξει….. παγκόσμιο συναγερμό.

Θα σου θυμίσω Μανωλάκη το παρακάτω βίντεο που είδε ο ΠΟΥ αλλά δεν…. είδε



 




Να σου θυμίσω ότι μερικές ώρες μετα τα βίντεο που έκαναν τον γύρω του κόσμου με αποκλεισμένες περιοχές ..τι έλεγε ο ΠΟΥ;;;

 


Τελικά ήταν πολύ νωρίς….είχατε δίκιο έπρεπε να εξαπλωθεί πρώτα  και μετα να αντιμετωπιστεί ο ιός, και αυτό που είπαμε από την πρώτη στιγμή, διαφαίνεται τώρα, με τον τρόπο διαχείρισης της κρίσης και τα εμβόλια.

Να σου θυμίσω ότι μέρες μετα εκτίμησε σωστά την κατάσταση και αφού διασφαλίστηκε ότι πέρασε αεροπορικώς τα σύνορα και εξαπλώθηκε σε κεντρικά σημεία του κόσμου όπως ΗΠΑ-Ουάσιγκτον  Ευρώπη-Ρώμη.




Κλείνουμε εδώ κόντρα στην συνέχεια και κόντρα σε αυτά που θα ηθελα να πούμε για τις ΗΠΑ. 

21








Share:  

4 σχόλια:

  1. Καλή μετάνοια, φώτιση και δύναμη σε όλους μας!!!!!
    Μας έλειψες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον σατανά έχουν κάνει υπακοή, απ αυτόν παίρνουν οδηγίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας λείπεις, αλλά πιο πολύ τώρα που οι Φαραώ πήραν θέση με τιμές σε αντάξιό τους "σπίτι". Και τι σημαίνει άραγε αυτό; Σίγουρα δεν είναι τυχαίο και ίσως έχει σχέση με τη θέση των αρχαίων θεών που ποτέ δεν έφυγαν πραγματικά, στον κόσμο μας. Και τι θα φέρει αυτή η "ενθρόνιση", αυτοί οι θεοί ήταν πολύ απαιτητικοί με τους πιστούς τους... Πολύ θα ήθελα να μάθω τη γνώμη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Bρήκα αυτό: https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/04/blog-post_3576.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή