Πέμπτη, Οκτωβρίου 01, 2020

Τα νομοσχέδια της ντροπής και η γενιά "Ζ"





 

 

Τα νομοσχέδια της ντροπής, της διαστροφής και της σεξουαλικής αταξίας που περάσατε στην Βουλή και επιθυμείτε να εφαρμόσετε καθολικά στη νέα γενιά,(new age)σφραγίζουν το πεπρωμένο της εξουσίας. Οδηγούν σε ένα δυστοπικό πολιτικό περιβάλλον που το φως και η λάμψη της Δημοκρατίας που γέννησε αυτός ο τόπος…για λίγο θα σβήσει.  

Διότι αυτό εκεί έξω δεν είναι Δημοκρατία, όπως και να φωτίσετε την Ακρόπολη… συμβολικά, εκεί έξω επικρατεί σκοτάδι, επικρατεί σύγχυση, ανασφάλεια…. αταξία. Μάλλον δεν την βλέπετε ακόμη γιατί αν μπορούσατε να διακρίνετε τι επικρατεί στην κοινωνία και πόσο εύκολα μπορεί τα πράγματα να λάβουν ανεξέλεγκτη φορά και πλοκή, θα παραιτούσασταν.

Κύριοι Βουλευτές... στοχοποιησατε τις ψυχές ανήλικων παιδιών με μαύρα νομοσχέδια, και τώρα αυτό που κάνατε, δίχως να το έχετε καταλάβει μάλλον,  είναι να ξυπνήσετε, επίσημα και καθολικά, τα άγρια ένστικτα σε ανήλικα παιδιά και να τα εκθέσετε σε αυτά, με την βούλα του κράτους και αυτό κύριοι..... αυτό θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.!

Αυτό που η οθόνη τόσα χρόνια το έκανε "παράνομα" και αδιαμαρτύρητα, προετοιμάζοντας συνειδήσεις, τώρα εσείς το κάνετε νόμιμα και με την κάλυψη του Συντάγματος.

Και όποιος γονέας αντιδρά σε αυτά τα νομοσχέδια που περάσατε στα σχολεία, εκεί τι γίνεται, είναι τρομοκράτης, στο ράφι που αναγράφει ρατσιστής...μηπως θα αποκλείεται το παιδί από το σύστημα εκπαίδευσης αν δεν αποδέχεται τις αξίες της νέας εποχής;;;

Μάλλον δεν θα προλάβουμε να το μάθουμε.

Οι καταλήψεις εχω τη εικόνα ότι είναι "δηλώσεις συμμετοχής" σε αυτό που έρχεται στην Ελλάδα.

Ένα σιωπηρό κάλεσμα επανάστασης αλλά και καταγραφής συμμετεχόντων, ώστε την κατάλληλη στιγμή να εκμεταλλευτούν το.... λάθος.

Όπως ακριβώς έγινε το, όχι και τόσο μακρινό, 2008.

Μια λάθος στιγμή, μία λάθος απόφαση Κυριακό και τότε θα δούμε τα όρια της κοινωνίας να ξεπερνιούνται και οι κανόνες εμπλοκής σε αυτή, σε μερικές ώρες, να αλλάζουν και αυτό θα βολεύει αυτούς που τώρα σου σφίγγουν το χέρι, γιατί αυτό είναι το επαναστατικό μοτίβο που εφαρμόζουν στα κράτη που δεν επιθυμούν να είναι ανεξάρτητα αλλά υποτακτικά και ελεγχόμενα. 

Εχω την εικόνα λοιπόν ότι θα σας γυρίσει μπούμερανγκ, ακόμη και σε γονείς & συλλόγους που σωπάσαν όταν πέρναγαν αυτά τα νομοσχέδια τη ντροπής μέσα στο κοινοβούλιο. Που τα αποδέχθηκαν στην συνείδηση τους. 

Και κάποιοι κηδεμόνες δεν τα αποδέχθηκαν και αντέδρασαν κα μίλησαν και προς τιμήν τους.(!!!)

Θα γυρίσει μπούμερανγκ και σε όσους τα ψήφισαν.

Και θα σας γυρίσει από τα ίδια τα παιδιά που πήγατε να καταστρέψετε , από τη νέα γενιά που την μετατρέψατε, από πολύ νωρίς, σε….θηρία.

Είδα ένα βίντεο με 13-14χρονα να πετάνε καρέκλες σε έναν πατέρα και να τον βρίζουν και να του επιτίθενται με τρομερό μίσος και σε άλλα πολλά βίντεο τις αντιδράσεις των νέων. Γεμίσατε μίσος και οργή τις ψυχές τους, σε μια κοινωνία ζούγκλα,  που η ενημέρωση, τα σκυλιά των social media, η «ψυχαγωγία» των reality και η πολιτική εξουσία έχουν γκρεμίσει ότι όρθιο υπήρχε μέσα στην ψυχή τους.

Μια τίγρης, που μεγαλώνει σε περιβάλλον ζούγκλας, δεν φταίει η ίδια που δεν νιώθει και δεν συμπεριφέρεται σαν... γάτα. Μεγάλωσε σε ζούγκλα και πάει με τους νόμους της, όσο άγριοι και αν είναι.

Αυτά τα μαύρα νομοσχέδια και λάθος αποφάσεις,  όχι μόνο θερίζουν ανθρώπους και «προκαλούν» φυσικές καταστροφές, αλλά θα σας ρίξουν και από εκεί ψηλά που νομίζετε ότι έχετε ασυλία.

Άκου  Βουλευτή… τα παιδιά θα βρείτε μπροστά σας και μαζί με αυτά θα ενσωματωθούν αυτοί που αφήσατε να περάσουν τα σύνορα, αυτοί που συλλάβατε με την μολότοφ στο χέρι και την άλλη μέρα τους αφήσατε να φύγουν από την πίσω ή την μπροστά πόρτα.

Η εποχή 5G περνάει από πρώτα από την επανάσταση της 5ης γενιάς..!

Ποια είναι η Πέμπτη γενιά;

Η γενιά Ζ είναι τα παιδία που γεννήθηκαν μετά το 2000 και αφομοίωσαν την σύγχρονη τεχνολογία ως τρόπο ζωής. Είναι η εξαρτημένη γενιά των social media και της ακατάσχετης πληροφορίας.

Φίλε, η νέα εποχή που «επιτέλους» μας συστήθηκε,  είναι ένα σύνολο τεράστιου όγκου πληροφοριών,  που αδυνατεί να διαχειριστεί και να ερμηνεύσει ο άνθρωπος.

Μια γενιά λοιπόν θεωρείται ότι διαρκεί περίπου 20 με 25 χρόνια. Άρα υπολογίζουν πολύ τις γενιές(χρόνος), και τις συνθήκες μέσα στις οποίες εκπαιδεύονται και ωριμάζουν τα παιδιά και αν το 2020 σε κάποιους μοιάζει γρουσούζικο κλπ,  είναι γιατί ένας 20ετης κύκλος γενιάς κλείνει και μια νέα γενιά ξημερώνει, μια γενιά (new agers) που από αυτά που πέρασαν στα σχολεία τα τελευταία 4 χρόνια, καταλαβαίνεις την στάση, την συμπεριφορά και τις αξίες της στα επόμενα 20 χρονια(!!)

Στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να φανταστούμε καν τις επιπτώσεις αυτών των νομοσχεδίων..σε 20 χρόνια από τώρα.

Για παράδειγμα, πριν 40 χρόνια δεν μπορούσε να υπολογίσει ο απλός κόσμος ότι θα κάνουν παρελάσεις ανωμαλίας,  εκεί που τιμάμε τους ήρωες που έπεσαν για την πατρίδα. Μόνο αυτοί που τα σχεδιάζουν και έχουν εμπειρία ετών, γνωρίζουν τι κοινωνικές επιπτώσεις θα έχουν τα νομοσχέδια που πέρασαν στην Βουλή των Ελλήνων.

Με λίγα λόγια,  τα παιδιά θα στραφούν εναντίων σας, γιατί εσείς επιτρέψατε όχι τώρα, χρόνια πριν, να αλλοιωθεί και να μολυνθεί η εκπαίδευση και να μολύνετε τη συνείδειση όσων περισσότερων παιδιών γίνεται. 

Για ακόμη μία φορά,  ας συμφωνήσουμε στα βασικά και τα βασικά και αδιαπραγμάτευτα θα ήταν να μην αλλοιωθεί η πατριωτική και θρησκευτική συνείδηση στα παιδιά μας.

Τα παρακάτω, είναι 6 αποφάσεις/νομοσχέδια που ετοιμάζονται να γυρίσουν τον τόπο αιώνες πίσω.

 

1)Ακυρώστε τις παρελάσεις «Υπερηφάνειας» ...!

2)Καταργήστε την συμφωνία των Πρεσπών.

3)Καταργήστε το άρθρο 8 για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

4)Καταργήστε το άρθρο 3 για τις έμφυλες ταυτότητες.

5)Καταργήστε όσα συμφωνήσατε στην "Αγία και Μεγάλη" Σύνοδο στο Κολυμβάρι της Κρήτης.

 6) Καταργήστε το άρθρο 1 για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share:  

3 σχόλια:

  1. Τα παιδιά από προβατακια έγιναν κατσικάκια,κι όταν φτάσουν να ξεκοιλιασουν αυτούς που τα κυβερνούν... τότε θα καταλάβουν κι αυτοί...
    Τα μυαλό μου είναι σ αυτή τη φράση του γέροντα Παΐσιου. Είναι ολόκληρο κείμενο βέβαια. Επειδή ο γιος είναι στην τρίτη λυκείου.. είμαι μέσα στα πράγματα. Βέβαια στην επαρχία ίσως είναι πιο ήσυχα αλλά στην Αθήνα;; Δεν ξέρω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ααααα όπως πάντα, συμφωνώ με όλα όσα λς... Αλλά αυτοί ξέρουμε ότι δεν θα σταματήσουν να νομιμοποιούν την ανομία και δυστυχώς για αυτούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή